Μετακομίζει στην Αθήνα η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 22:00

Από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου η ΑΕΛ θα βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς θα δώσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (σ.σ. εξ αναβολής), αντίστοιχα.


Οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν αύριο με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ στις 19:00 και θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, ώστε να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και να προσπαθήσουν μετά, για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, στη βαθμολογία της Super League.
Τα αυριανό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τη λαρισινή ομάδα, διότι οι «Πράσινοι» αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος και πλέον επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους μόνο στο πρωτάθλημα.
Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα των πρώτων αγωνιστικών, όπου οι νεαροί παίκτες του είχαν παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα, όμως δεν παύει να παραμένει ένας αντίπαλος που και εκείνος θέλει να αντιδράσει, όπως φυσικά και η ΑΕΛ.
Αγωνιστικά, ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Φατιόν, μια απουσία σημαντική και όποιον επιλέξει για αντικαταστάτη του ο Ιταλός προπονητής, θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μην φανεί το κενό του.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση στις 11 το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει στις 3 μετά το μεσημέρι για την Πρωτεύουσα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας.
Στην Ελευσίνα θα προπονηθεί η ομάδα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για το ματς με τον Ολυμπιακό.

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στην Τούμπα και τους τρεις ...ακολούθους του μακριά από το γήπεδό τους, συνεχίζεται η Super League που έχει φθάσει αισίως στη 18η αγωνιστική (σ.σ. εκκρεμούν οι αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το διήμερο 29 και 30 Ιανουαρίου).
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, που θα τους διατηρήσει επικεφαλής και με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα, που είναι ικανός να κάνει «ζημιά» σε κάθε αντίπαλο, ενώ δύσκολο έργο έχει και η ΑΕΚ που δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ατρόμητο που θα παίξει στη Λαμία.
Στη «μάχη της ουράς», ο Απόλλων Σμύρνης έχει πολύ δύσκολη αποστολή στα Ιωάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ, ενώ ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Ξάνθη, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης    NOVA
19:00 Παναιτωλικός-Ξάνθη    ΕΡΤ
19:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ    NOVA
ΑΥΡΙΟ
15:00 Λεβαδειακός-Άρης    NOVA
16:00 Λαμία-Ατρόμητος    ΕΡΤ
17:15 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ    NOVA
19:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΛ    ΕΡΤ
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός    NOVA

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ    30-6    44
2. Ολυμπιακός    25-9    36
3. ΑΕΚ    29-7    30
4. Ατρόμητος    25-16    29
5. Παναθηναϊκός    25-15    23
6 . Άρης    19-18    23
7. Ξάνθη    15-14    23
8. Παναιτωλικός    21-24    22
9. ΑΕΛ    15-17    19
10.Πανιώνιος    17-23    19
11. Αστέρας Τρίπολης    14-19    18
12. ΟΦΗ    17-23    15
13. ΠΑΣ Γιάννινα    12-26    14
14. Λαμία    10-21    14
15. Λεβαδειακός    10-26    9
16. Απόλλων Σμύρνης    6-26    6
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.
* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΠΙΤΙ  
Επέστρεψε στη Λαμία, μετά από έξι μήνες, ο Φρανθίσκο Πίτι. Ο 37χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, που το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ, έμεινε ελεύθερος από τους «βυσσινί», πριν από λίγες μέρες και επέστρεψε στην ομάδα της Φθιώτιδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό επιτελικό μέσο Francisco Medina Luna (Piti). Ο έμπειρος παίκτης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνο, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

 

 

Στο Αλκαζάρ ο αγώνας Κ-17 ΑΕΛ-Λαμία

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 13:00

Στο στάδιο Αλκαζάρ και όχι στο δημοτικό γήπεδο Καλοχωρίου που ανακοινώθηκε αρχικά από την ΕΠΟ, θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας Κ-17 της ΑΕΛ με τη Λαμία στις 13:00, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
Οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι, έστω και δύσκολα, να φτάσουν στην επιτυχία.
Εξάλλου σήμερα και ώρα 13:00, η Κ-19 της ΑΕΛ αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό, στο Α.Κ. «Γ. Καλαφάτης» στην Αθήνα και θα επιδιώξει να πάρει βαθμοφόρο αποτέλεσμα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass