Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Βλέπουν Κοκκίνη στο κέντρο της άμυνας

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2015 10:43
Γ. Κοκκίνης Γ. Κοκκίνης

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η συγκρότηση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αποτελεί το βασικό θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Οικονόμου Τσαριτσάνης αυτές τις ημέρες. Οι πρώτες συζητήσεις με παίκτες από το φετινό έμψυχο δυναμικό άρχισαν, ωστόσο το τοπίο θα διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, όπου παράλληλα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση στους παίκτες του νέου τεχνικού Τάσου Μπεριτζά. Από την πορεία των συζητήσεων θα γίνει γνωστό ποιοι παίκτες επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θέλουν να αποχωρήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του Τάσου Μπεριτζά είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι έμπειροι παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό, ενώ στην περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε τα κενά που θα δημιουργηθούν να καλυφθούν από παίκτες ανάλογης ποδοσφαιρικής αξίας.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση του Λάζαρου Κουμπούρα, ο οποίος το διάστημα αυτό βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επικαλέσθηκε οικογενειακούς λόγους οι οποίοι τον αναγκάζουν να μετακομίσει στην Αθήνα και ως εκ τούτου η παραμονή του στον Οικονόμο καθίσταται αδύνατη. Το θέμα ωστόσο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πλην του Λάζαρου Κουμπούρα ένας ακόμα παίκτης από τον βασικό κορμό των «πρασίνων», ο Βαγγέλης Κολιός, βρίσκεται σε συζητήσεις αυτές τις ημέρες με την ομάδα καθώς υπάρχει θέμα με τη στρατιωτική του θητεία και πιο συγκεκριμένα με το αν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν δεν βρεθεί η χρυσή τομή δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Τσαριτσάνης και μάλλον θα μετακομίσει στον Απόλλωνα Λάρισας από τον οποίο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

ΒΛΕΠΟΥΝ Γ. ΚΟΚΚΙΝΗ

Η πιθανή αποχώρηση του Λάζαρου Κουμπούρα υποχρεώνει τους ανθρώπους του Οικονόμου να αναζητήσουν λύση προκειμένου να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας. Έτσι λοιπόν στο «στόχαστρο» των «πρασίνων» βρίσκεται ο Γιώργος Κοκκίνης που έμεινε ελεύθερος από τον Δωτιέα Αγιάς. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις η απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού είναι πολύ πιθανή. Ο Γιώργος Κοκκίνης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας της Αγιάς κι ένας από τους πρωταγωνιστές της επίτευξης του στόχου της παραμονής. Έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με θητεία σε Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Εθνικό Πειραιώς, Παναχαϊκή και Πανελευσινιακό.

*Τέλος σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει μετά τις 22 του μηνός (αιματολογικές εξετάσεις, εργομετρικά) και ίσως μετά τις 27 να μπει η ομάδα σε ρυθμούς προπόνησης.

ΕΠΤΑΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το διοικητικό στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελευταία συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε συγκροτήθηκε επταμελής επιτροπή που θα τρέξει το διοικητικό και εκφράζεται η αισιοδοξία, ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση, το θέμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, με τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η επταμελής επιτροπή απαρτίζεται από τους κ. Κ. Γαρόφλο, Κ. Τσανά, Στ. Μπασιανά, Ν. Καλόγηρο, Γ. Σχοινά, Γ. Δημηρούλη και Β. Κοκάλα, ωστόσο όπως τονίσθηκε, κρίνεται αναγκαία η προσθήκη επιπλέον ατόμων, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ευέλικτο διοικητικό σχήμα ικανό να ανταποκριθεί στις λειτουργικές απαιτήσεις της ομάδας. Θα πρέπει να τονισθεί ότι η συγκρότηση της επταμελούς επιτροπής αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και αν μη τι άλλο η κίνηση αυτή θα πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να υπάρξει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι ήδη στην Αγιά έχει συγκροτηθεί πυρήνας 50 περίπου ατόμων, σχετικά με το οικονομικό, προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη οικονομική βάση για να εκκινήσει η ομάδα. Χρειάζεται ωστόσο, όπως τονίζεται η συνδρομή και άλλων ανθρώπων ούτως ώστε η ομάδα να δημιουργήσει ακόμα πιο ισχυρά οικονομικά βάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass