Παραιτήθηκε ο Δημ. Μπουκουβάλας από τον Δωτιέα

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 15:23

Χωρίς τον προπονητή του Δημήτρη Μπουκουβάλα θα αγωνιστεί σήμερα στα Φάρσαλα ο Δωτιέας κόντρα στον Αχιλλέα, καθώς έγινε γνωστή η παραίτησή του, που είχε υποβάλει από το περασμένο Σάββατο.

Ο Μπουκουβάλας ήταν έναν χρόνο στο τιμόνι της αγιώτικης ομάδας, έχει δουλέψει και στο παρελθόν στη Γ' Εθνική κατηγορία και πέρυσι από την ημέρα που ανέλαβε σε 15 αγώνες γνώρισε μόλις μία ήττα ο Δωτιέας, τερματίζοντας από τη 10η θέση όπου βρισκόταν, στην 3η θέση της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά, αποχώρησαν 12 παίκτες από τους οποίους οι 8 ήταν βασικοί και παρ' όλα αυτά, η ομάδα ήταν στην 6η θέση, πριν τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής κι ενώ έχει ένα ματς λιγότερο. Με δήλωσή του ο απερχόμενος προπονητής εκφράζει τις ευχαριστίες του σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές, ευχόμενος πάντα επιτυχίες σε μια ομάδα που αξίζει να βρεθεί ψηλότερα τα επόμενα χρόνια.

*Από την πλευρά της και η διοίκηση του Δωτιέα ευχαριστεί τον Μπουκουβάλα, που πρόσφερε τα μέγιστα, δούλεψε με πολύ μεράκι και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Στο σημερινό ματς με τον Αχιλλέα, χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Χρήστος Λιάπης.

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η ομάδα της Αγιάς ενισχύθηκε και με τρεις αμυντικογενείς παίκτες, νεαρούς σε ηλικία.

Αποκτήθηκαν ο 16χρονος Αλέξανδρος Μαγιάκος από την Κ-17 της ΑΕΛ, ο 20χρονος Περικλής Χονδροδήμος από την Προοδευτική Ανάβρας και ο 18χρονος Σταύρος Κατσής από τον Αετό Μακρυχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass