Κυπελλούχος Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. ο Φιλαθλητικός

Νίκησε τον ΣΠΑ Καρδίτσας στον τελικό του βόλεϊ γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό του Παλαμά με 3-0 σετ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2019 18:54

Το τίτλο του κυπελλούχου Κεντρικής Ελλάδος κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού, η οποία επικράτησε στον τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά του ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-0 σετ.

Η Λαρισινή ομάδα κέρδισε πανάξια το τρόπαιο, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζει την πορεία της στον δρόμο των επιτυχιών.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιόβτσεβ παρόλο που στο πρώτο σετ βρέθηκε πίσω στο σκορ με εννιά πόντους (7-16), κατάφερε στη συνέχεια να βελτιώσει την εικόνα της και να φτάσει στην ανατροπή με 25-18.
Στο 2ο (26-13) και στο 3ο (25-20) σετ η ομάδα του Φιλαθλητικού ήταν εμφανώς καλύτερη, είχε την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατόρθωσε να «κλειδώσει» τη νίκη, κατακτώντας την κορυφή στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
MVP του τελικού ήταν η αρχηγός του Φιλαθλητικού, Ανδρομάχη Κουτρουμπή.
Τα σετ: 25-18, 25-13, 25-20
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ιόβτσεβ): Κουτρουμπή Α., Κουτρουμπή Ε., Κουμπούρα, Βαϊοπούλου, Μπίλλη, Ξάνθη Π., Γαργάλα, Τζήκα, Σεκλειζιώτη, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννη, Χατζηελευθερίου, Παραφέστα, Κούγκα.
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλεξίου-Χαβρουζάς): Κωνσταντίνου, Φερμελή, Κανιούρα, Χριστοδούλου, Παπαγιώργου, Κανάκη, Κουρκούτη, Παπασακελλαρίου, Κρεμμυδιώτη, Αναστασιάδη, Βαλλήνδρα, Παπαντώνη, Τεντολούρη, Νικολάου.
* * *
Η διοργάνωση που είχε τον χαρακτήρα γιορτής για το γυναικείο βόλεϊ της Κεντρικής Ελλάδας, άφησε ικανοποιημένους όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Παλαμά και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητριών.
Τον τελικό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, Χρυσούλα Κατσαβριά, Παναγιώτα Βράντζα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι Παλαμά Γιώργος Σακελαρίου (βραβεύτηκε από την Ομοσπονδία για τις διοργανώσεις), Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, ενώ εκ μέρους της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Αστέριος Πατσιαούρας και τα μέλη του Δ.Σ. Βασίλης Ακριβούλης και Χρήστος Βογιατζής (τιμήθηκε για την προσφορά του στο βόλεϊ και για τη θητεία του στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ως πρώην μέλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass