ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΗΣ

Παρέμεινε πρόεδρος ο Δημ.Μπακαλούλης

*Επανιδρύεται η ομάδα μπάσκετ με υπεύθυνο τον Ν.Νανούλη

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2015 8:02

 

 

 

Ο Δημήτρης Μπακαλούλης παρέμεινε  πρόεδρος στον Ηρακλή Χάλκης μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν και όλοι οι εκλεγέντες  είναι πρόθυμοι να κάνουν ότι μπορούν καλύτερο, ώστε η ιστορική αυτή ομάδα να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στην Α΄τοπική κατηγορία, τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά το νέο δ.σ., απαρτίζουν οι: Δημήτρης Μπακαλούλης πρόεδρος, Ιωάννης Τσινούλης αντιπρόεδρος, Αχιλλέας Κουτσαμπέλας γενικός αρχηγός, Νίκος Γουσούλης ταμίας, Γεώργιος Νανάς γενικός γραμματέας, Αντώνης Νταμπορλής ειδικός γραμματέας, Χρήστος Ρίζος, Δημήτρης Καραγιάννης υπεύθυνοι παιδικών τμημάτων, Βαγγέλης Μπιζάνης, Βαγγέλης Τζαβέλας μέλη.

Εν τω μεταξύ, επανιδρύεται μετά από αρκετά χρόνια και η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Χάλκης, όπου υπεύθυνος   θα είναι ο Δημήτρης Νανούλης.

Όσον αφορά τώρα για τον αντικαταστάτη του Νίκου Ανδρέου στην ομάδα του ποδοσφαίρου, ξεκίνησαν οι επαφές και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η διοίκηση να καταλήξει στο πρόσωπο που θα προσληφθεί στην τεχνική ηγεσία.

Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Μπακαλούλης ανάμεσα σε δυο παίκτες  του Ηρακλή,  τον Κώστα Τσίρκα που  ανήκει στη δύναμη της 110 Π.Μ. και το Νίκο Κουσιώρα που έπαιξε  με την ομάδα της 350 Π.Κ.Β., στον πρόσφατο τελικό ποδοσφαίρου της Αεροπορίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Χάλκης.

                                                                                                 ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass