Αντί Ολυμπιακός... Απόλλωνας

* ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝ ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ * ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2019 22:49

Ανατροπή στα αγωνιστικά σχέδια της ΑΕΛ έφερε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που δικαίωσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή για τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής της Super League αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13 Ιανουαρίου), όπως δηλαδή προβλεπόταν και πριν την αποχή των διαιτητών, λόγω της επίθεσης και τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, με συνέπεια τη μη πραγματοποίηση της 15ης αγωνιστικής (22-23 Δεκεμβρίου).

Έτσι, το δικαστήριο ανέτρεψε την απόφαση της Super League που με ψήφους 13-3 είχε ορίσει τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο και πλέον η ακριβής ημερομηνία τέλεσής της θα αποφασιστεί από τη διοργανώτρια αρχή. Η ΑΕΛ με βάση τη συγκεκριμένη απόφαση θα αγωνισθεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 17.15 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Το αναλυτικό πρόγραμμα της συγκεκριμένης αγωνιστικής:

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

17:15 ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης

19:00 Ατρόμητος - Παναιτωλικός

19:30 ΟΦΗ - Πανιώνιος

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

17:15 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

19:00 Παναθηναϊκός - Ξάνθη

19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

19:00 Άρης - Λαμία

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ΓΟΛΓΟΘΑΣ»

Η ΑΕΛ πιθανόν να κληθεί σε 5 μέρες να δώσει πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον της σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα έχει τους δύο αγώνες Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος εντός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Άρη, όπου πρέπει να συγκεντρώσει έξι βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Αν προστεθεί αυτό με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας η κόπωση από τα συνεχή ταξίδια θα είναι επιβαρυντική για την ομάδα αφού ο αγώνας με την ομάδα του Πειραιά πιθανόν να γίνει ανάμεσα στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Επιστροφή στα Δένδρα χθες για τους παίκτες της ΑΕΛ όπου έκαναν προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι ο πρώτος αγώνας της φάσης των «16». Ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και πιθανόν να δούμε και ένα απόκτημα των χειμερινών μεταγραφών, τον Σετσέροβιτς που προορίζεται για την αρχική ενδεκάδα. Άγνωστο παραμένει αν θα είναι έτοιμοι ο Σικάβκα με τον Γιακιμόφσκι.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ

Υπέγραψε χθες στην ΑΕΛ συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών ο Σέρβος αριστερός μπακ Στέφαν Ζίφκοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη χθες και σήμερα θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

ΨΑΧΝΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΛ θα είναι η απόκτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα με τον οποίο θα ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις.

Διώξεις κατά Κούγια αλλά και Παπαϊωάννου

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις διώξεις εις βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του αντίστοιχου της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιά Παπαϊωάννου. Τα άρθρα με τα οποία διώκονται οι δύο ιδιοκτήτες των ΠΑΕ αφορούν δηλώσεις δυσφήμισης του αθλήματος και των ποδοσφαιρικών οργάνων. Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων ασκήθηκαν οι εξής πειθαρχικές διώξεις: Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Α. ΚΟΥΓΙΑ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass