«Εφυγε» ο αειθαλής Χρήστος Στεργιόπουλος

ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2019 20:23

Πέθανε και κηδεύτηκε χθες στα Φάρσαλα ο Χρήστος Στεργιόπουλος σε ηλικία 66 ετών. Ο Χρήστος Στεργιόπουλος, υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας, με ήθος, ο οποίος δεν είχε αποβληθεί ποτέ, αγωνιζόμενος περίπου 50 χρόνια.

Είχε τιμηθεί από αρκετούς συλλόγους για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο καθώς και από την Ε.Π.Σ.Λάρισας, τον Σ.Ε.Π. (του οποίου ήταν μέλος), τον σύλλογο προπονητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας και τον σύνδεσμο διαιτητών. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1969 από την Αναγέννηση Φαρσάλων, στην οποία αγωνίστηκε περίπου επί 30 χρόνια (είχε αγωνιστεί επί 20 χρόνια και σε 10 ακόμη ομάδες της επαρχίας Φαρσάλων) και έκλεισε την καριέρα του, τον περασμένο Μάιο, σε ηλικία 66 ετών στην Αναγέννηση Φαρσάλων. Αγωνίστηκε ακόμη με τους παλαίμαχους των Φαρσάλων και τον Σ.Ε.Π. λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Αγαθή και τον γιο του Βάιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν 8 χρόνια έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 21 ετών, τον πρωτότοκο γιο του Γιάννη, που έμελλε να συναντήσει χθες, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής στον ουρανό. Το ΔΣ της Αναγέννησης Φαρσάλων με ανακοίνωσή του, αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη σορό του, να παρευρεθεί σύσσωμο στην κηδεία του, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο προσεχές παιχνίδι της Αναγέννησης Φαρσάλων, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια. Τον επικήδειο εκφώνησε ο κ. Γιάννης Ζαχόπουλος, εκ μέρους των παλαιμάχων της επαρχίας Φαρσάλων, ενώ στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ, αντιπροσωπεία του ΣΕΠ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της επαρχίας Φαρσάλων, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Φαρσάλων, εκπρόσωποι και ποδοσφαιριστές των αθλητικών σωματείων της επαρχίας Φαρσάλων και πλήθος κόσμου, ενώ αρκετά ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν από αθλητικούς συλλόγους και φορείς της πόλης. Από χθες το ποδόσφαιρο των Φαρσάλων και το λαρισινό γενικότερα, είναι φτωχότερα.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass