Σύσκεψη για το μέλλον του ποδοσφαίρου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2019 16:47

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν αύριο Παρασκευή όλοι οι αρμόδιοι φορείς του ποδοσφαίρου προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του αθλήματος μετά την αναβολή των αγώνων της 15ης ημέρας της Super League λόγω της επίθεσης και του ξυλοδαρμού που υπέστη ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος στη Λάρισα.


Στη συνάντηση, που θα κριθεί και το πότε τελικά θα γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα παραστούν εκ μέρους των διαιτητών οι Ιωάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, τη FIFA και την UEFA θα εκπροσωπήσει ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ και την ΕΠΟ ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος. Επίσης θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι της ελληνικής Πολιτείας, της αστυνομίας και της Super League.
Οι διαιτητές έχουν θέσει ως βασικό θέμα στη συζήτηση την ασφάλειά τους, ενώ οι ομάδες πρέπει να αποφασίσουν για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Οι ΠΑΕ της Super League ψήφισαν να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το διάστημα 12-14 Ιανουαρίου και να γίνει μετακύλιση των υπόλοιπων αγωνιστικών του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα.
Όμως τρεις ομάδες ήταν αντίθετες με αυτό το ενδεχόμενο και μία εξ αυτών ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να αλλάξει η απόφαση.
Για το αν πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταματήσουν την αποχή, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισήμανε: «Δεν μπορώ να εκφέρω ακόμα άποψη. Πρέπει πρώτα να ακούσουμε τους διαιτητές. Αυτό είναι το σημαντικό. Η επίθεση στον Τζήλο ήταν η «κορυφή του παγόβουνου». Είναι ένα σύστημα με πολλά προβλήματα. Γίνεται το πανηγύρι των τρελών. Πρέπει να συζητήσουμε ουσιαστικά. Είμαι επιφυλακτικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα είναι ενδιαφέρουσα η συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου. Θα φανεί αν θα πάμε για να λύσουμε τα προβλήματα ή η παρουσία μας θα είναι μόνο για κοινωνικούς λόγους. Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Γραμμένο. Είναι ένας δημοκράτης άνθρωπος που θέλει να αφήσει το στίγμα του, όμως τα προβλήματα είναι πολλά, ενώ είναι αρκετές οι πιέσεις που δέχεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass