Τακτοποίησε εκκρεμότητες με πρώην παίκτες του

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2019 22:34
Σημαντική η επιστροφή του Λούκας Ράμος, ο οποίος θα ενισχύσει τον Απόλλωνα στον χώρο της μεσαίας γραμμής Σημαντική η επιστροφή του Λούκας Ράμος, ο οποίος θα ενισχύσει τον Απόλλωνα στον χώρο της μεσαίας γραμμής

Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών πλέον δεν υφίσταται για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς ήδη από χθες το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς φρόντισε, με τον ερχομό του 2019, να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με πρώην παίκτες τους.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν από την ΠΑΕ, οι «κυανόλευκοι» εξόφλησαν τους Μαυριά, Παπαζαχαρία, Ιβανίδη, Βαγγέλη Ανδρέου, Φιρινίδη, Σουλίδη, Καρακατσάνη και Τσιλούλη, για τους οποίους είχε δοθεί η προθεσμία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ μέχρι σήμερα, να δοθούν τα χρήματα που οφείλονταν, κάτι το οποίο και έγινε. Όσον αφορά στους Κανούλα και Δημολιό, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα εξοφληθούν και εκείνοι, οπότε δεν θα υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα σε πρώην ποδοσφαιριστές.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Από κει πέρα, ο Απόλλων ετοιμάζει και μεταγραφική ενίσχυση, καθώς γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν πέντε ή έξι παίκτες συνολικά. Ένας τερματοφύλακας, δύο ακραίοι μέσοι και δύο επιθετικοί, ενώ παίκτης της λαρισινής ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Ρενάτο Ζίκο, ο οποίος κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τις επόμενες ημέρες. Ο 21χρονος Αλβανός χαφ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σκεντερμπέου, ενώ από το 2015 έως την αγωνιστική σεζόν 2017-18 έπαιζε στον Πλατανιά.

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εν τω μεταξύ, μετά τη διήμερη άδεια που τους δόθηκε από τον προπονητή τους Μαρσέλο Τροΐζι, οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη. Παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15.00 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τη Football League και παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι την καινούρια χρονιά να στεφθεί με επιτυχία, γνωρίζοντας φυσικά πως θα έχουν δύσκολο έργο στο «Παγκρήτιο», απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες και αξιόλογες μονάδες στο ρόστερ της. Το ευχάριστο για τον Βραζιλιάνο προπονητή κ. Τροΐζι είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου με κάρτες αρχηγού της ομάδας, Κώστα Χατζή. Για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του θα αποφασίσει σήμερα ο προπονητής του και λογικά θα είναι ένας εκ των Καμπέρη ή Καρατάσιου, ο οποίος θα παίξει στα χαφ με τον Λούκας Ράμος που εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται. Σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή, που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει στις 2 μετά το μεσημέρι για τον Πειραιά και από εκεί ακτοπλοϊκώς θα μεταβεί στο Ηράκλειο για τον μεθαυριανό αγώνα. Στη χθεσινή προπόνηση πήγε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα κ. Μαντζανάς, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ζητώντας τους να συνεχίσουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να παραμείνει ψηλά όπου βρίσκεται σήμερα και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο στο Ηράκλειο, επιστρέφοντας στις επιτυχίες.

ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Football League, η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Συκούριο και οι παίκτες του Γιώργου Καμάκα θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τη νίκη, ώστε να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2019. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Κωνσταντίνο Λεωνίδα, Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, και οι δύο από την Ένωση Τρικάλων, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κουρδής(Λάρισας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass