Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Οικονόμο

ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ (15.00)

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2019 22:31

Μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο Οικονόμος επιστρέφει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, σε δράση.

Οι «πράσινοι» της Τσαριτσάνης στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, θα παίξουν στην Ιτέα με τον Αστέρα (15.00), σε ένα ματς που είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες με τον τεχνικό τους Κώστα Κατσάρα δούλεψαν για να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες υφίστανται. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Οικονόμος θα παραταχθεί με απουσίες, καθώς δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν ο Γαλάνης με τον Τσακάλι, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Τόλιος. Η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί αύριο και η ομάδα θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής για την Ιτέα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τον αγώνα Αστέρας Ιτέας-Οικονόμος Τσαριτσάνης θα διευθύνει ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Καλύβα, Δόσκορη, και οι δύο από την Ένωση Φθιώτιδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (σ.σ. όλα τα ματς αρχίζουν στις 15.00), έχουν ως εξής: *Νεοκαισάρεια – Αναγέννηση Κ.: Φουστανάς, Τσεχελίδης, Γεωργόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Νίκος Κεραμίδας(Λάρισας) *Α.Ο. Σελλάνων – Φωκικός: Κουρλός, Μπύρος, Κατσαρός (Ευρυτανίας), παρ. Αντώνης Ζήλος(Λάρισας) *Μακρυχώρι – ΑΣ Μετέωρα (ΔΑΚ Καρδίτσας): Τασιόπουλος, Σακκάς (Θεσσαλίας), Μιλτιάδης Μπουρονίκος (Λάρισας), παρ. Γεώργιος Ρήγας(Φωκίδας) * Α.Ο. Στυλίδας – Θησέας Αγριάς: Ξηρογιάννης, Παγουράς, Καλαμπούκας (Βοιωτίας), παρ. Ιωάννης Κρίκκης(Τρικάλων) *Νίκη Βόλου – Πιερικός: Μαμασούλας, Κουφός, Μαδίτσης (Μακεδονίας), παρ. Αθανάσιος Παπακώστας (Φθιώτιδας) *Γ.Σ. Αλμυρού – Ολυμπιακός Β.: Μελτζανίδης, Γιάντσης, Χριστοδούλου (Ημαθίας), παρ. Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας) *Αστέρας Ιτέας – Οικονόμος: Παπακωνσταντίνου, Καλύβας, Δόσκορης (Φθιώτιδας), παρ. Γεώργιος Κωνσταντίνου(Αιτ/νίας)

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 2ο όμιλο

Εξάλλου στον 2ο όμιλο και στον αγώνα Ελπίδα Σκουτάρεως-Αγρ. Αστέρας(6/1-15:00), διαιτητής θα είναι ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τούς Κωνσταντίνο Στάικο, Γεώργιο Πατέτσο, όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος(Χαλκιδικής).

ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ Ο ΓΑΝΟΣ

Ο 25χρονος Θεόδωρος Γανός αποτελεί το πρώτο απόκτημα του Οικονόμου Τσαριτσάνης για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ήδη εντάχθηκε και ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα του Κώστα Κατσάρα. Ο γεννημένος το 1993 μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πριν από λίγες ημέρες στον Τύρναβο 2005 αλλά ζήτησε να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλότερο επίπεδο. Η Διοίκηση του Οικονόμου τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass