Προσυμφωνία με Ζίβκοβιτς

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ - ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΦΡΙΟΥΙ ΚΑΙ ΜΟΡΣΙ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2019 22:10

Του Σωτ. Κέλλα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ προχωράει με γοργούς ρυθμούς και το 2019 φέρνει μάλλον τον 28χρονο Σέρβο Στέφαν Ζίβκοβιτς, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και με τον οποίο η λαρισινή ομάδα έχει έρθει σε προσυμφωνία και θα συζητήσουν την οριστική συνεργασία τους επί λαρισινού εδάφους, αφού ο παίκτης αναμένεται αύριο στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Ο Ζίβκοβιτς γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1990, έχει ύψος 1.84 και αγωνιζόταν στη Σερβική Ζέμουν, με την οποία φέτος έκανε 10 παιχνίδια εκ των οποίων τα εννέα ως βασικός. Πριν αγωνισθεί στη Ζέμουν είχε παίξει σε δύο ομάδες του Καζακστάν, την Ατιράου (σε ένα εξάμηνο 13 συμμετοχές, οκτώ ως βασικός) και την Ίρτις(σε ένα χρόνο 29 συμμετοχές και τρία γκολ). Πριν πάει στο Καζακστάν αγωνίσθηκε στη σερβική Τσουκαρίσκι. Με την Τσουκαρίσκι και την Ίρτις αγωνίσθηκε στο Europa League για οκτώ παιχνίδια από τέσσερα με την κάθε ομάδα.


ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ
Σήμερα αναμένεται οδικώς από την πατρίδα του τα Σκόπια ο αριστερός μπακ Νίκολα Γιακιμόφσκι που αγωνιζόταν στη Γ’ Ιταλίας και συγκεκριμένα στην ιταλική Μπισκέλιε. Φέτος έχει παίξει 15 παιχνίδια (1.207 αγωνιστικά λεπτά) εκ των οποίων τα 14 ως βασικός ενώ στα τέσσερα έγινε αλλαγή. Δέχθηκε τέσσερις κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη (τη δέχθηκε στο παιχνίδι στις 23 Δεκεμβρίου κόντρα στη Βίρτους και δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι). Ο παίκτης έχει ηλικία 28 ετών (έχει ύψος 1.87) και γεννήθηκε στις 26/2/1990 στην Κρίβα Παλάνκα.
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Φριούι και Μορσί μπορεί να αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΛ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει το κεφάλαιο της ομάδας μαζί τους, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η λαρισινή ΠΑΕ θα διεκδικήσει δικαστικά μέρος των χρημάτων που πήραν οι δύο ποδοσφαιριστές ως προκαταβολή.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μετά τη διήμερη άδεια που πήραν οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2019 που είναι στις 9 Ιανουαρίου με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο Ελλάδας και με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα εκτός αν το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφασίσει αλλαγή της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Super League. Αν γίνει αυτό τότε η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.
ΕΦΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ
Μια σειρά υποθέσεων θα εκδικαστούν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16:00, μεταξύ άλλων και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που του επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα είπε μετά το ματς με την Ξάνθη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έφεση ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της υπ΄αριθμ. 269/2018 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass