ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Παράπονα του Ν.Ο.Λ. για τη διαιτησία

*Κάνει λόγο για κατάφορη αδικία στα παιχνίδια που αγωνίστηκε

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2015 8:02

 

 

 

Τη δυσαρέσκειά του όσον αφορά τη διαιτησία για τα παιχνίδια της φάσης των play out που έλαβαν μέρος στην Πάτρα εξέφρασε ο Ν.Ο.Λ.,  για τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρεται χαρακτηριστικά στα παιχνίδια που έλαβαν μέρος και πώς τα χειρίστηκε η διαιτησία από τη μεριά της.

 «Στον όμιλο των play out η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης, παρ’ ό,τι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες που έγιναν στην Πάτρα, λίγο η απειρία των νεαρών παιχτριών και σε πολύ μεγάλο βαθμό η κατάφορη  άδικη διαιτησία στέρησαν από τα κορίτσια τη χαρά να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και να  περάσουν απευθείας στα play off.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας και ενώ ξεκίνησαν καλά, οι πολλές εσφαλμένες αποφάσεις των διαιτητών εκνεύρισαν τις νεαρές αθλήτριες, που η ηλικιακή τους απειρία δεν τους επέτρεψε να το διαχειριστούν  όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να επικρατήσει ο Ιωνικός με τελικό σκορ  13-6.

Το ίδιο συνέβη και με την Πάτρα, μόνο που εκεί τα κορίτσια του ΝΟΛ αντέδρασαν διαφορετικά και το 6-2  στα μέσα του δεύτερου 8λεπτου το έκαναν 8-9 στο τέλος του 3ου. Όμως τα διαιτητικά λάθη δεν τους επέτρεψαν να κάνουν την ολική ανατροπή και τελικά κατάφερε  να κερδίσει η Πάτρα το παιχνίδι με 10-9.

Το 3ο και τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς και οι δύο ομάδες θα έπαιζαν στα play out ο ΝΟΛ επικράτησε με 11-5. Με μεγάλο κέρδος για την ομάδα του  ΝΟΛ σε αυτό το τουρνουά την εμπειρία για τις νεαρές αθλήτριες του.

Με μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 18,5 ετών, τα κορίτσια έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά σε ατομικό επίπεδο και να πάνε την ομάδα του ΝΟΛ γιατί όχι ακόμα και στη μεγάλη κατηγορία».

Η σύνθεση της γυναικείας ομάδας: Καζάνα Χρυσούλα,  Κρίκη Έλενα (τερματοφύλακες), Δημητρίου Μαρίνα (3), Κούκου Κατερίνα, Χασιώτη Βίκη (1), Δούκα Σοφία, Ιωακείμ Βάσω (3), Καζάνα Ελένη (10), Μιγνάνα Χριστίνα, Μανουσάκη Αναστασία, Τσιγαρίδα Ασιμένια , Πατούνα Αναστασία (7), Φήκα Ευαγγελία, Δημητρίου Μελίνα, Κόκωνου Ηρώ (2), Προπονητής Γ.Ευαγγελός.

*Παράλληλα με το πρωτάθλημα των γυναικών,  στην Πάτρα πήγαν και οι «μικρές»  του ΝΟΛ όπου έπαιξαν φιλικά με την άλλη ομάδα της Πάτρας τον ΝΟΠ και αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες.

Ο ΝΟΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ναυτικό Ομιλο Πάτρας για τη φιλοξενία που παρείχε στις αθλήτριες και στους προπονητές στις εγκαταστάσεις του (ξενώνες- κολυμβητήριο) και ευελπιστεί να την ανταποδώσει στο άμεσο μέλλον.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στα φιλικά με τον ΝΟΠ ήταν:

Χαρούλη Βάσια, Κούκου Ιωάννα, Θεοχάρη Ευαγγελία, Καλογιάννη Δέσποινα, Κατσογιάννη Γλυκερία, Σακελλαρίου Γεωργία, Λαμπρονίκου Ραφαέλα, Τσιάρα Βασιλική, Τέρπου Αθηνά και  Μεριανού Αναστασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass