Συμβουλές για τις γιορτές...

*ΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΦΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΔΑΡΙΑ *Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2018 22:00

Τελευταία προπόνηση έκαναν χθες το πρωί οι παίκτες της ΑΕΛ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή το απόγευμα (19.00) ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα και ο συνεργάτης του Ανδρέας Λαυδαριάς τούς έδωσαν άδεια.

Μάλιστα χθες, λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Λαυδαριά, αφού ο Φέστα ταξίδεψε στην Αθήνα για να δει το παιχνίδι νέων της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό, υπήρξαν δύο ομιλίες.

Η πρώτη από τον Φέστα που τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να έχουν καλή συμπεριφορά και εκτός γηπέδου κατά τη διάρκεια των γιορτών, ενώ τους ζήτησε να σεβαστούν το πρόγραμμα που πήραν από τον γυμναστή και να προσέξουν τη διατροφή τους ώστε να μην γυρίσουν υπέρβαροι. Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μέρες που παρασύρεστε, αλλά μην το κάνετε για το καλό το δικό σας και της ομάδας».

Στους παίκτες μίλησε και ο Λαυδαριάς που είπε ότι τους συγχαίρει για την εικόνα που δείχνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς έχουν το χαρακτηριστικό μιας οικογένειας και αυτό είναι πολύ καλό. Πιστεύει μάλιστα ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ καλύτερος.

Πάντως το μυαλό όλων μπορεί να ήταν στις διακοπές αλλά γνωρίζουν ότι επιστρέφοντας η αρχή του 2019 θα είναι «καυτή» για την ομάδα, αφού σε ένα μήνα θα δώσει πολλά παιχνίδια καθώς περιλαμβάνονται εκτός των προγραμματισμένων του πρωταθλήματος, τα δύο του κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το εξ αναβολής με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά που θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΣΙΚΑΒΚΑ

Στη Λάρισα εκτός των γηγενών παικτών έμεινε και ο Λευκορώσος Ευγκένι Σικάβκα, που θα ακολουθήσει πρόγραμμα ειδικό ώστε να είναι πανέτοιμος για τις υποχρεώσεις της ομάδας με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ήττα της Κ-19

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ19 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με 2-0 σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 2018-19, που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν για τον Ολυμπιακό ο Σουρλής στο 31ο λεπτό και ο Βοΐλης στο 51ο λεπτό.

Ολυμπιακός U-19: Καραργύρης, Τσάβος, Πέιος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Γλυνός, Μαρίνος, Ντουμάνης (88' Μπου), Σουρλής (62' Ντότης), Βοΐλης (75' Μπουλάρι).

ΑΕΛ U-19: Σουλούκος, Δημητρακούδης, Πλατάνας, Φουρκιώτης, Τάρτας, Ζαχαράκης, Μπάμης, Ζιάκας (64' Κουτσούκης), Πινάκας, Δακτύλας (76' Διγκόζης), Χαλάτσης (64' Νούσιος).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass