Διαμαρτυρία για τη διαιτησία από την ομάδα του Χειμαδίου

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 16:23

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του κ. Σούλη εξέδωσε η ομάδα του Χειμαδίου μετά το παιχνίδι με τον Άρη Κουλουρίου που έληξε με σκορ 5-2 υπέρ του Κουλουρίου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο κ. Σούλης «δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Χειμαδίου (κι ενώ το σκορ ήταν 1-1) σε ανατροπή του Τζούρα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα», ενώ στη συνέχεια -σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους του Χειμαδίου- «έδωσε ανύπαρκτο», όπως το χαρακτήρισαν, «πέναλτι υπέρ του Άρη με αποβολή του παίκτη Παναγιώτη Τόλη, με την αιτιολογία ότι τον εξύβρισε».

Οι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτύρονται επίσης γιατί «δεν τους έδωσε ένα ακόμα πέναλτι (στο 1-2) και δύο έμμεσα φάουλ, όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι αντίπαλοι γύρισαν την μπάλα στον τερματοφύλακα και αυτός την έπιασε». Επιπλέον δε, στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Χειμαδίου αναφέρει ότι ο διαιτητής «ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων», ότι «δεν δεχόταν να μιλήσει με τον αρχηγό της ομάδας και τον απειλούσε ότι θα τον αποβάλει» και ότι είπε σε ποδοσφαιριστή «εάν δεν μπορείτε, μην παίζετε ποδόσφαιρο». Τέλος, οι υπεύθυνοι του Χειμαδίου υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής «καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τούς ειρωνευόταν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass