Η Super League ζητά άρση του κωλύματος παραγόντων

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2018 16:45

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα επιθυμούσε στο υπό διαβούλευση αθλητικό νομοσχέδιο, κάνοντας γνωστό πως θα υπάρξει και νέα δέσμη προτάσεων, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Στις προτάσεις που ανακοίνωσε μετά το χθεσινό Δ.Σ. η Λίγκα, ζητά να μην υπάρχει κώλυμα αν κάποιος αξιωματούχος παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, ακόμη και σε περίπτωση πρωτόδικης καταδίκης, αλλά σε αυτή την περίπτωση η ισχύς να αφορά μόνο τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης. Ακόμη, αιτείται να μην ισχύσει η διάταξη, όπως αυτή εισάγεται με το νομοσχέδιο, για τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως επίσης και να καταργηθεί η διάταξη για την επιβολή των διοικητικών προστίμων από την Επιτροπή προς τις ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Εγκρίθηκε το Α’ πλαίσιο παρατηρήσεων και προτάσεων της Super League επί του σχεδίου του Αθλητικού Νόμου και μετά από διαβούλευση με τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League θα συνταχθεί και Β’ πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων.

2/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα αγώνων 16ης -20ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

3/ Εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών και πλαστικών ειδών, σε όλα τα γήπεδα των ΠΑΕ-Μελών της Super League, η οποία θα τεθεί υπόψη επόμενου Δ.Σ. της διοργανώτριας.

H Γ.Σ. διεκόπη και κατόπιν νέας πρόσκλησης θα συνεχιστεί εντός του Ιανουαρίου 2019».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass