«Χρυσός» ο Νοέμβρης για τη Νίκη Λάρισας

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 19:58

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο τον περασμένο μήνα πρόσθεσαν στη συλλογή του Γ.Σ Νίκη Λάρισας, οι μικρές παγκορασίδες του συλλόγου.

Οι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής Μυλωνά Άννα-Μαρία, Καπλάνη Περσεφόνη, Κανιούρα Αγγελική, Κατσαρού Ευθυμία και Κιούση Μαγδαληνή αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ensemble Δ’ κατηγορίας Β’ περιφέρειας και με την εξαιρετική τους εμφάνιση κατάφεραν να ξανακερδίσουν την πρώτη θέση στο βάθρο, διατηρώντας έτσι την παράδοση από την προηγούμενη χρονιά όπου ήταν και πάλι πρωταθλήτριες. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε πως ο επαγγελματισμός και η πειθαρχία εξασφαλίζουν τις καλές επιδόσεις και στη «Νίκη» ανήκουν οι πλέον αρμόδιοι για την επιτυχία.
Με αυτή τους τη νίκη και με καλή ψυχολογία προετοιμάστηκαν όλες οι αθλήτριες του συλλόγου για τον πρώτο διεθνή τους αγώνα- τουρνουά στη Σόφια της Βουλγαρίας. Την προετοιμασία τους όλον αυτόν τον μήνα επιμελήθηκε, σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, η παγκοσμίου φήμης πρωταθλήτρια - ρυθμικής γυμναστικής Γκαλίνα Μπελογκλάζοβα που ως επίτιμο μέλος του συλλόγου, επισκέφτηκε τη «Νίκη» από την Αμερική όπου μένει μόνιμα και παρέμεινε στην πόλη για τρεις εβδομάδες. Μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες της σε όλα τα παιδιά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς, επισημαίνοντας τη σπουδαία δουλειά που κάνουν οι προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν κάτι λιγότερο εφόσον υπήρξαν αθλήτριές της, ανέφερε αστειευόμενη η κ. Μπελογκλάζοβα την οποία η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθειά της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass