Εκρηκτικό μείγμα στην ΑΕΛ

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 22:29

Εκρηκτικό μείγμα δημιούργησε στην ΑΕΛ η διαιτησία του κ. Κοτσάνη στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1 καθώς ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας παρέδωσε χθες τα δελτία των παικτών στην ΕΠΟ ενώ δήλωσε ότι θα παραδώσει τις μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων.


Χαρακτηριστικά ανέφερε σε χθεσινή πρωινή προσωπική του δήλωση: «Θα ζητήσω προσωπικά από τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, στον οποίο και θα παραδώσω τις μετοχές μου, να συγκαλέσει, μέσα στην εβδομάδα, μία σύσκεψη των φορέων της Λάρισας, η οποία θα αποφασίσει το μέλλον της ΑΕΛ».
Τελικά αντί του κ. Κούγια πήγε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ, που συνήλθε εκτάκτως χθες το μεσημέρι, στον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και είχε μαζί του συζήτηση μίας περίπου ώρας. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που επισκέφθηκαν τον κ.Καλογιάννη ήταν οι: Μάρκου, Ντελόπουλος, Πουλαράκης, Τσιαπάλας, Λεβεντίδης, Τάκας, Παπαγεωργίου (νεοεισελθόν μέλος στο διοικητικό συμβούλιο).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μάρκου στη συνομιλία που είχε μαζί με τον δήμαρχο Λαρισαίων έκανε μια ανάλυση γι’ αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, τις συμμαχίες των ομάδων αλλά και τι συμβαίνει με τις διαιτησίες αναφέροντας ότι ο εχθρός είναι «εκτός των τειχών». Παράλληλα προσκάλεσε τον δήμαρχο Λαρισαίων να έρθει να δει τον αγώνα της Κυριακής ενώ τόνισε ότι είναι αντίθετο το διοικητικό συμβούλιο στην απόφαση του κ. Κούγια να δώσει τις μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων και αν χρειαστεί θα τρέξουν αυτοί ως διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων μετά το τέλος της συνάντησης με την ΠΑΕ ΑΕΛ το μόνο που είπε λακωνικά ήταν: «Μου ζήτησαν ραντεβού τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΛ και εγώ το αποδέχθηκα αφού το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις των καθηκόντων μου ως Δημάρχου της πόλης».
Λίγο αργότερα το διοικητικό συμβούλιο έβγαλε ανακοίνωση που στήριζε τον κ. Κούγια, δικαιολόγησαν την πικρία του λόγω των άσχημων διαιτησιών, ζητάνε να συνεχίσει και να μην δώσει τις μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων και τέλος θέλουν τη συμμετοχή της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος παίρνοντας τα δελτία από την ΕΠΟ.
Για τη συνάντηση με τον δήμαρχο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα εξής:
«Κατά τη διάρκεια της ωριαίας περίπου συνάντησης, που διεξήχθη σε κλίμα απόλυτης ειλικρίνειας και κατανόησης, γνωστοποιήθηκαν στον δήμαρχο οι αποφάσεις του ΔΣ και του ζητήθηκε, εφόσον και ο ίδιος επιθυμεί, να πάρει θέση απέναντι σε αυτόν τον ανηλεή πόλεμο που υφίσταται, είτε προκλητικά, είτε «χειρουργικά» η ομάδα μας.
Ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης έδειξε γνώστης των τεκταινομένων και δεσμεύτηκε ότι ως πρώτος πολίτης της Λάρισας θα τοποθετηθεί, εκτιμώντας ότι η παρέμβασή του θα είναι ηχηρή, ξεκάθαρη και θα αποτελέσει ασπίδα απέναντι στους εκτός Λάρισας εχθρούς μας.
Όσοι επιβουλεύονται με μεθόδους παρασκηνίου την αγωνιστική πορεία της ΑΕΛ, θα βρουν απέναντι τους όλη την πόλη».

 

ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ και παρέδωσε τα δελτία των παικτών στο μέλος της ΚΕΔ κ. Καλύβα αφού δεν μπόρεσε να συναντήσει τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα.

 

 

Σε αναμονή ο Κούγιας
ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Σε αναμονή βρίσκεται για τις αποφάσεις του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας καθώς με χθεσινοβραδινή του δήλωση στην «Ε» είπε τα εξής: «Σέβομαι την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ αλλά θα περιμένω τη δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη , προσώπου που εκτιμώ απεριόριστα για να πάρω τις αποφάσεις μου. Σιχαίνομαι τα όσα κάνει σε βάρος μου η ερασ. ΑΕΛ όσο και σε βάρος της ΑΕΛ».
Λίγο νωρίτερα η ερασ. ΑΕΛ με ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για θεατράκι που στήθηκε στην ΕΠΟ με τα δελτία, το έκτακτο Δ.Σ. και την επίσκεψη στον Δήμαρχο.
Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν να ζητήσει παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της ερασ. ΑΕΛ.

 

 

Σήμερα συνάντηση διοίκησης – παικτών

Σήμερα θα γίνει συνάντηση μεταξύ των διοικητικών της ΑΕΛ και των ποδοσφαιριστών της ομάδας προκείμενου να υπάρξει μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού ενόψει του αγώνα με τη ΑΕΚ.

 

 

Στην Εθνική Κ-18 οι Σουλούκος, Πινακάς της ΑΕΛ

Στην Εθνική Κ-18 κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Στέφανος Σουλούκος και Δημήτρης Πινακάς, προκειμένου να μετάσχουν σε προπονήσεις και φιλικό αγώνα στην Ιταλία από τις 17 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, στην πόλη Tirrenia.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass