Βλέπει με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια ο Ερμής

ΑΡ. ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 22:25

Η τελευταία νίκη επί του Κόροιβου αναπτέρωσε το ηθικό και γέμισε με περισσότερη αισιοδοξία τους παίκτες του Ερμή Αγιάς ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής του μπάσκετ.

Οι «κυανόλευκοι» αφενός διατήρησαν το απόλυτο της έδρας και αφετέρου τη θέση τους στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, καθώς συνεχίζουν να κινούνται σε τροχιά πλέι οφ. Οι επιτυχίες κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Ιωνικός, ο Αμύντας και ο Κόροιβος δείχνουν ότι ο Ερμής Αγιάς μπορεί να κερδίσει το φετινό στοίχημα και να κάνει το βήμα παραπάνω, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη της κορυφής.
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Στην παράταση οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση. Πάλεψαν για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή» σχολίασε ο γενικός αρχηγός του Ερμή Αγιάς Άρης Αργυρούλης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Κόροιβο και πρόσθεσε:
«Έδειξαν ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη από μέταλλο κι αυτό το έχει μεταδώσει ο Νέστορας Κόμματος με την ηγετική του παρουσία. Όλοι ξέρουμε την προσφορά του Νέστορα. Η ομάδα στηρίζεται σ’ αυτόν».
Σχετικά με τις διακυμάνσεις στην απόδοση του Ερμή, που παρατηρήθηκαν στα τελευταία παιχνίδια, ο κ. Αργυρούλης είπε:
«Εάν δούμε το πρωτάθλημα από την αρχή, καμία ομάδα δεν έχει σταθερή απόδοση. Κάθε εβδομάδα αντιμετωπίζουμε διαφορετικό αντίπαλο και αυτό κάνει δύσκολα τα παιχνίδια. Ειδικά τα εκτός έδρας ματς είναι πολύ δύσκολα γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να στηριχθούν στην έδρα τους. Όποια ομάδα έχει έδρα μπορεί να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια, στην αντίθετη περίπτωση τα πράγματα εξελίσσονται απρόβλεπτα.
Επιπλέον δε στην ομάδα μας φέτος ήρθαν αρκετά νέα παιδιά τα οποία προσπαθούν να βρουν τη χημεία που απαιτείται. Κάνουν τεράστια προσπάθεια και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να αποκτήσουμε πιο σταθερή εικόνα αγωνιστικά».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το αν ο Ερμής μπορεί να κρατηθεί σε τροχιά πλέι οφ ο γενικός αρχηγός της ομάδας επισήμανε:
«Έχουμε μπροστά μας το ματς με το Μαρούσι, που πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ιστορία. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι όσα παιχνίδια έχει χάσει τα έχασε στον πόντο, ενώ έχει στο ενεργητικό του τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, αλλά και την ανατροπή με την Καρδίτσα με την οποία ήταν πίσω με 13 πόντους στα τελευταία λεπτά και πήρε το παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Από κει και πέρα εμείς θέλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Δεν βλέπουμε μακροπρόθεσμα, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπορούμε να ανταποκριθούμε στη νέα πρόκληση και να κάνουμε το βήμα παραπάνω αν και είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε συμπεράσματα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πλέι οφ γιατί τα πλέι οφ από τα πλέι άουτ απέχουν δύο ήττες» κατέληξε ο Άρης Αργυρούλης.
Η προετοιμασία του Ερμή για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με το Μαρούσι άρχισε χθες. Το θετικό για τον τεχνικό Γιώργο Σκαραφίγκα είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Μοναδική εξαίρεση ο Σπυρόπουλος ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες για προληπτικούς κυρίως λόγους καθώς από την Παρασκευή ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο δεν εκφράζεται καμία ανησυχία για το αν θα παίξει ή όχι στο ερχόμενο ματς.
Τέλος σε ό,τι αφορά στον έμπειρο φόργουορντ Παύλο Τοπάλη, που προπονείται κανονικά με τον Ερμή Αγιάς, το θέμα της απόκτησής του εξαρτάται από κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες με την Ομοσπονδία.

 

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Νέστορας Κόμματος

ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ, ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΣΙΣΤ

Παρά τα 42 χρόνια του ο Νέστορας Κόμματος πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή Α2. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι, που στο παιχνίδι με τον Κόροιβο πέτυχε ένα ακόμα «νταμπλ νταμπλ», αγγίζοντας το «τριπλ νταμπλ» (12 πόντους, 11 ασίστ, 9 ριμπάουντ) φιγουράρει σταθερά στην κορυφή του πίνακα των ριμπάουντερ με 79 (έναντι 67 του δεύτερου Χείλαρη από τον Κόροιβο), ενώ μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής, ανέβηκε στην τέταρτη θέση στις ασίστ με 49.
Επίσης ο Θοδωρής Τσιλούλης παρέμεινε στους κορυφαίους στα κλεψίματα καθώς κατέχει την τρίτη θέση με 14.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass