ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Η μέρα του προπονητή

* Συμφωνία με τον Τάσο Κυριάκο

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 10:53

 

Του Σωτ. Κέλλα

Σήμερα ανακοινώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΛ ο νέος τεχνικός που θα έχει την ευθύνη της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και το μόνο που ακούγεται είναι ότι πρόκειται τελικά για ξένο καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είχε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο της Λάρισας.

Χθες μιλούσαν όλοι για τον Σέρβο Ράτκο Ντόστανιτ αλλά στην ΠΑΕ ΑΕΛ έλεγαν ότι είναι ένας από αυτούς που εξετάζεται και όχι σίγουρα ο προπονητής. Ο Ντόστανιτ κατά το παρελθόν έχει δουλέψει σε Βέροια και Διαγόρα Ρόδου ενώ πέρυσι ήταν σε ομάδα της Τυνησίας.

Στο μεταξύ χθες σε δηλώσεις ο κάτοχος των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ (ως πληρεξούσιος δικηγόρος) Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι συμφώνησε με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Τάσο Κυριάκο που αυτή τη στιγμή δείχνει ενεργός έστω και στα 37 χρόνια του. Στο μεταξύ αποκάλυψε ότι ήθελε τον Γκέκα αλλά αυτός έμεινε στην Τουρκία.

Παράλληλα σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα έκανε σύγκριση μεταξύ της Λάρισας στην οποία εδρεύει η ΑΕΛ και της Πάτρας που έχει έδρα η Παναχαϊκή στην οποία μέχρι χθες ήταν μεγαλομέτοχος. Είπε χαρακτηριστικά: «Η Λάρισα δεν είναι Πάτρα. Αυτό είναι το πρώτο που αλλάζει. Τη Λάρισα, αν την πειράξεις, ο κόσμος κατεβαίνει στον δρόμο. Στην Πάτρα τους πήραν τη συνεταιριστική τράπεζα που είχαν, υγιέστατη τράπεζα με 360 εκατομμύρια αποθεματικό και δεν κουνήθηκε φύλλο. Τους την πήγαν από τη μια μέρα, στην άλλη σε μια συστημική τράπεζα, για να ενισχύσουν τη συστημική τράπεζα, με τα μετρητά των Πατρινών. Στην Πάτρα έγινε αυτό που έγινε με τον Απάρκιολη και Κάμπαξη και δεν... Σε άλλη πόλη, δεν θα είχαν φύγει ποτέ οι διαιτητές, με αυτά που έγιναν -και τώρα είναι κατηγορούμενοι. Στη Λάρισα, πήγαν μια φορά να τους κλέψουν ένα πρωτάθλημα, αν θυμάσαι με τον Τσίγκοφ και κόπηκε η Ελλάδα στη μέση, για μήνες».

* Ποια μπορεί να είναι (ή να γίνει) η ειδοποιός διαφορά;

«Στη Λάρισα, ο κόσμος είναι Λάρισα. Δεν είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και επειδή δεν παίζουν στην πόλη ή δεν μπορούμε να πάμε την Κυριακή αυτή, στην Αθήνα, για να δούμε την ομάδα τους, είμαστε Παναχαϊκή και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κριτική. Στη Λάρισα, η Ερασιτεχνική δεν έκανε ποτέ καταγγελία, να διαλυθεί η Επαγγελματική γιατί χρωστούσε 10.000 ευρώ».

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ

Σχετικά με την αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι θα πρέπει τις επόμενες μέρες να εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να βρίσκεται σε ισχύ. Πρέπει αρχικά να πουληθεί η Παναχαϊκή γιατί ο κ. Κούγιας δεν μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος σε δύο ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ.» καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 14.07.2015 και ώρα 18:30, στο "Palladium" με μοναδικά θέματα:

Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης

Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Παρατηρήσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.

Στις αρχαιρεσίες δύνανται να συμμετέχουν (εκλέγειν/εκλέγεσθαι) τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Σωματείο έως και την 31.12.2014.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να πραγματοποιηθεί εγγράφως με υπεύθυνη δήλωση έως και την Παρασκευή 10.07.2015 στα γραφεία του Σωματείου, Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος, καθημερινά 17:30 με 20:30.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ο ΓΣΛ ετοιμάζει… μασκότ

* Και κάνει διαγωνισμό

Οι άνθρωποι του ΓΣΛ δεν μπήκαν δυνατά στον χώρο του μπάσκετ μόνο στο αγωνιστικό τμήμα με τις μεταγραφές αλλά και οργανωτικά καθώς θα είναι η πρώτη λαρισινή ομάδα μπάσκετ που θα έχει μασκότ κάτι το οποίο δεν είχε γίνει στο παρελθόν ακόμα και όταν ο ΓΣΛ ή η Ολύμπια έπαιζαν στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου έλεγαν χθες ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται με στόχο κάθε αγώνας της ομάδας να αποτελεί μια γιορτή.

Μάλιστα ο ΓΣΛ καλεί όποιον ιδιώτη ατομικά ή ως εταιρία ενδιαφέρεται στη δημιουργία "μασκότ” να αποστείλει τη μακέτα στο e-mail του συλλόγου gslarissa1928@gmail.com και δεσμεύεται ότι θα τηρηθούν όλες οι διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας των σχεδίων που θα λάβει. Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. και λήγει την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. Την ίδια μέρα, θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Λ.1928 και θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στις 22:00. Η μασκότ που θα προταθεί και θα επιλεγεί θα έχει και ως δώρο 500 ευρώ! Η μασκότ θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass