Με… έξι θα αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 19:21

Μια μεταγραφή διαφορετική από τις άλλες εξασφάλισε η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς φέτος θα δίνουν το «παρών» σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του Παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς».


Παίκτες και διοικητικοί της ομάδας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις και συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους του ιδρύματος ενώ μοίρασαν αθλητικό υλικό στα άτομα που φιλοξενούνται στη δομή.
Η νέα διοίκηση του συλλόγου, που είχε δείξει από πέρυσι, όταν και πρωτοανέλαβε, τις προθέσεις της η ομάδα να αναδείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, με δράσεις όπως το «Τρίποντο Αλληλεγγύης», όπου συλλέγονται τρόφιμα –ρούχα, αλλά και τη διοργάνωση φιλανθρωπικών αγώνων, αποδεικνύει πως μέσα από τον αθλητισμό μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία αποτελέσματα με όφελος για το κοινωνικό σύνολο.
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας, μετά το τέλος της επίσκεψης στους χώρους του Θεραπευτηρίου, δήλωσε: «Κάναμε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Από σήμερα η ομάδα μας θα αγωνίζεται με... έξι παίκτες.
Η παρουσία στους εντός έδρας αγώνες των ανθρώπων που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του Παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς», θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε και κίνητρο ώστε να μην τους απογοητεύσουμε ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την πρόεδρο του Ιδρύματος κα Δήμητρα Ριζούλη και όλο το προσωπικό του Ιδρύματος, για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού.
Η οικογένειά μας μεγαλώνει… Όλοι μαζί, συνεχίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass