Χάρηκαν το ποδόσφαιρο στην Τερψιθέα

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2018 15:37

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τερψιθέα, οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας επικράτησαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, με σκορ 2-1.

Το ματς ήταν αμφίρροπο, οι δύο ομάδες έδειξαν ισοδύναμες και θα συναντηθούν εκ νέου σε άλλο αγώνα, καθώς μέσα από τέτοια παιχνίδια αναπτύσσονται μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα γκολ των νικητών σημείωσαν ο Δημήτρης Τσαπατώρης με τον Τάσο Μπεριτζά, ενώ για την Αστυνομία που είχε ως κορυφαίο παίκτη της τον στρατηγό Γιάννη Τόλια, σκόραρε ο Βάιος Φονιάς, με εξαιρετική ενέργεια.

Με την ομάδα του Απόλλωνα αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Βαγγέλης Τρουβάς από τον Παλαμά Καρδίτσας, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν την «κυανόλευκη» φανέλα και ξεχωρίζει για το ήθος του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Γκούρας, Αθ.Ντελόπουλος, Βαγγ.Τρουβάς, Σκοτεινιώτης, Κ.Τσώτσος, Κανελιάς, Καρατζιόλης, Μπεριτζάς, Τσαπατώρης, Κολομητρούσης, Κ.Φωτάκης (Απ.Φωτάκης, Μπουρονίκος, Αγγελής, Θεοδώρου, Πατσίδης, Κακαγιάννης, Καραΐσκος, Αλεξούδης, Μπίζιος).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Κυρίτσης, Κατσαρός, Φονιάς, Παπακωνσταντίνου, Τσαμούρας, Σουλιώτης, Ξηρομερίτης, Μάγκας, Μαρογιάννης, Τόλιας, Μητσιάκος (Γεωργαντάς, Μπέκος, Ευαγγέλου, Νάτσιος)./

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass