Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ο Βολικάκης

Δημοσίευση: 02 Νοε 2018 15:31

Την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη στο αγώνισμα των πόντων χάρισε στον Χρήστο Βολικάκη το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας της Γαλλίας.

Ο 30χρονος Έλληνας ποδηλάτης ανέβηκε στην πρώτη θέση έχοντας 2.337 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Κινγκ Λοκ Τσέουνγκ από το Χονγκ Κονγκ με 2.230 βαθμούς και τρίτος είναι ο Βρετανός Μαρκ Στιούαρτ με 2.000 βαθμούς.

Ο Χρήστος Βολικάκης φιγουράρει στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία Omnium με 2.500 βαθμούς και στη δεύτερη θέση στο Σκρατς με 2.395 βαθμούς. Μεγάλος στόχος του Χρήστου Βολικάκη δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020. Ο Έλληνας ποδηλάτης θα λάβει μέρος σε Παγκόσμια Κύπελλα και άλλες διεθνείς διοργανώσεις με στόχο να συλλέξει τους απαραίτητους πόντους που θα του εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass