Στο Στεφανοβίκειο ο Μιχάλης Ζιώγας

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 15:36

Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Πιερικό(0-2) στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ήταν το τελευταίο για τον Λαρισαίο προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, από την τεχνική ηγεσία της κατερινιώτικης ομάδας.

Οι λόγοι της αποχώρησής τους δεν έγιναν γνωστοί, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως οφείλονται κυρίως σε εξωαγωνιστικά θέματα.

Επόμενος σταθμός του Μιχάλη Ζιώγα είναι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘεσσαλίας, όπου μέχρι πρότινος προπονητής ήταν ο επίσης Λαρισαίος Αλέξης Παγκαρλιώτας.

Η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας δεν έχασε χρόνο και λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Λαρισαίου τεχνικού από τον Πιερικό, του έκανε πρόταση την οποία έκανε αποδεκτή. Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφασή του έπαιξε η φιλική σχέση του Μιχάλη Ζιώγα με τον χορηγό της ομάδας και διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήση Ντελόπουλο. Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ε.Σ. Διαγόρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα.

Οι συστάσεις για τον Μιχάλη Ζιώγα είναι περιττές καθώς η φήμη του και η προπονητική του αξία ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του νομού μας.

Ο πρόεδρος Σάκης Πρασσάς και σύσσωμο το Δ.Σ. καλωσορίζουν τον νέο προπονητή του Συλλόγου».

Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ…

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Μυστακίδης θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο του Πιερικού μετά την παραίτηση του Λαρισαίου τεχνικού. Ο τεχνικός διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου του κατερινιώτικου σωματείου αναλαμβάνει τα ηνία και του ανδρικού τμήματος, έχοντας ήδη το βλέμμα του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Φωκικό, εντός έδρας.

Ο Μυστακίδης αναλαμβάνει σε πρώτη φάση ως προσωρινή λύση, αλλά είναι πιθανή η… μονιμοποίησή του στον πάγκο της ομάδας, ενώ στο τραπέζι έχει «πέσει» και το όνομα του Γιώργου Καμπερίδη.

…ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Ο Πάρης Ανδράλας είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Λίβα στον πάγκο του Αστέρα Ιτέας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας από την Φωκίδα, διαθέτει εμπειρία από την κατηγορία, έχοντας εργαστεί την περσινή σεζόν σε Ρόλο και Φωστήρα. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα.

Ο κ. Ανδράλας με πλούσια καριέρα σαν ποδοσφαιριστής (Προοδευτική, ΠΑΟΚ, Γιάννενα, Λεβαδειακό κ.ά.) αλλά και προπονητής (Προοδευτική, Ρόδο, Φωστήρα) έρχεται για να επαναφέρει την ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να επιτύχει όλους τους προσωπικούς και ομαδικούς του στόχους».

Ο ΜΕΓΑΣ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ

ΜΑΤΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ

Τον αγώνα Οικονόμος-Αλμυρός που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο δημοτικό γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, ορίστηκε να διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Γιάννη Μηνούδη, επίσης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές (σ.σ. όλα τα ματς αρχίζουν στις 15:00):

*Ολυμπιακός Β.-Στυλίδα (Δημ. Αλμυρού): Στέλιος Λεωνίδας, Μιχάλης Μανάσης, Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων), παρ. Νίκος Κεραμίδας (ΕΠΣ Λάρισας).

*Αστέρας Ιτέας-Νίκη Βόλου: Άγγελος Μπακογιάννης Χρήστος Νικολάου (ΕΠΣ Τρικάλων), Βασίλης Παγουράς (ΕΠΣ Βοιωτίας), παρ. Σπύρος Πουγκακιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας).

*Αναγέννηση Κ.- Θησέας Αγριάς: Βαγγέλης Λαθύρης, Βασίλη Καλύβας, Χρήστος Δόσκορης (ΕΠΣ Φθιώτιδας), παρ. Δημήτρης Τζιόλας (ΕΠΣ Λάρισας).

*Α.Ο.Σελλάνων-Απόλλων Μακρυχωρίου (Δημ. Προαστίου): Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Χρήστος Νάκας, Γεώργιος Πατέτσος (ΕΠΣ Λάρισας), παρ. Ιωάννης Αγγελακόπουλος (ΕΠΣ Καρδίτσας)

*Μετέωρα-Νεοκαισάρεια (Δημ. Καλαμπάκας): Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, Θεοδόσιος Φαλτάκας, Βασίλειος Μωυσιάδης (ΕΠΣ Γρεβενών), παρ.Ιωάννης Καλύβας ( ΕΠΣΕυρυτανίας)

*Πιερικός-Φωκικός: Ιωάννης Κατεριάδης, Νικόλαος Αρέστης, Γεώργιος Μίλτσης (ΕΠΣ Πέλλας), παρ. Δημήτριος Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

*Εξάλλου στον αγώνα Μακεδονικός Φούφα-Αχέροντα Καναλακίου (3ος όμιλος) που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας, διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας) και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Ζήλος (ΕΠΣ Λάρισας).

  • Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass