Κρίσιμο το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ

* ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» * ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 22:02

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του μεθαυριανού εντός έδρας παιχνιδιού με τον ΟΦΗ, στο AEL FC ARENA (17:15).

Παιχνίδι που χαρακτηρίζεται κρίσιμο, καθώς οι «βυσσινί» προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες, στην Ξάνθη με 1-0 και στη Λάρισα από τη Λαμία με 2-1 και θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.

Αν και διανύουμε, λοιπόν, μόλις την 8η αγωνιστική της Super League, η νίκη αποτελεί μονόδρομο καθώς βαθμολογικά η ομάδα θα «ανασάνει», θα επέλθει ηρεμία και παράλληλα θα δώσει ψυχολογική ώθηση στους ποδοσφαιριστές, για να παίξουν με άλλον αέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναμφισβήτητα οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγαλύτερες από αυτές που έχει δείξει μέχρι τώρα και με την ποιότητα των παικτών της μπορούν να έρθουν τα καλύτερα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πίστη πως το Σάββατο, με μια καλή εμφάνιση, μπορεί να «σβήσει» μια κακή παρένθεση.

Από αγωνιστικής πλευράς, στη χθεσινή προπόνηση ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, ενώ έγινε και ένα μίνι οικογενειακό δίτερμα.

Όπως φάνηκε, σκέφτεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία, θέλει να μην επαναληφθούν λάθη που έγιναν και η ομάδα να είναι δημιουργική, αλλά και συγχρόνως αποτελεσματική.

Καρανίκας και Ζίζιτς που επανέρχονται μετά τις αποβολές τους στον αγώνα με την Ξάνθη διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε με τον Λεοζίνιο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χτύπησε στο χέρι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, από την οποία και αποχώρησε.

Σήμερα θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί ζημιά ή εάν είναι ο τραυματισμός του λιγότερο σοβαρός, από ό,τι αρχικά φάνηκε.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ συνεχίζεται σήμερα με πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Ο ΟΦΗ

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης στο ΒΑΚ, εκτός από τους γνωστούς Νέιρα και Παπαστεριανό οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν για τη Λάρισα. Κανονικά ακολούθησε όλο το πρόγραμμα ο Τάσος Παπάζογλου.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στη χθεσινή προπόνηση έλαβαν μέρος και τρεις παίκτες από την Κ-19, οι Ξεπαπαδάκης, Ξενοχτιστάκης και Αζίζι.

Η νέα προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass