Ταχύτητα, πάθος και περισσότερες ατομικές ενέργειες

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ - Γ. ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 22:30

Το ζητούμενο για τον Ερμή Αγιάς, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, είναι να διατηρήσει την ίδια αγωνιστική εικόνα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Η προσθήκη του Γιώργου Λάππα θα διορθώσει κάποιες αδυναμίες που είχαν παρατηρηθεί στην περιφέρεια και σίγουρα θα συνδράμει προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο νεοαποκτηθείς πλέι μέικερ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Εθνικό, ωστόσο ο τεχνικός Γιώργος Σκαραφίγκας δεν θέλει να ρίξει τον Γιώργο Λάππα κατευθείαν στα βαθιά, αλλά προτιμάει μια πιο ομαλή προσαρμογή στην ομάδα. «Θέλουμε να του δώσουμε λίγο χρόνο συμμετοχής. Θα εξαρτηθεί όμως από το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Ο παίκτης βρίσκεται στο στάδιο της προσαρμογής και ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσουμε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και κάτω από πίεση». Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» προχωράει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση κάποιους μικροτραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι Κούκσικς και Σπυρόπουλος, οι οποίοι ωστόσο θα αγωνιστούν κανονικά στο επερχόμενο παιχνίδι. Ο Εθνικός βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αφού δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ωστόσο το γεγονός ότι παλεύει σε κάθε παιχνίδι (ήταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο ματς με τον Αμύντα) δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. «Είναι μία ομάδα που έχει τα δικά της προβλήματα, ωστόσο σε κάθε παιχνίδι παλεύει όσο μπορεί. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο αφενός για να δείξουμε ότι σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και αφετέρου για να κερδίσουμε και εμείς τον σεβασμό τους. Δεν υπάρχουν παιχνίδια στην Α2 που θα σου χαριστούν. Άρα πιστεύω θα εξαρτηθούν από τον δικό μας ρυθμό που θα δώσουμε στο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ερμής, σχετικά με το ματς του Σαββάτου, ενώ αναφερόμενος σ’ αυτό που άλλαξε στον Ερμή Αγιάς τις τελευταίες ημέρες είπε: «Πιστεύω ότι οι παίκτες παίζουν πιο απελευθερωμένα, πιο γρήγορα γι’ αυτό και στο ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη είχαμε πιο πολλές προσωπικές ενέργειες. Υπάρχει καλή διάθεση, καλό κλίμα και το θέμα είναι να μην αλλοιώσουμε την εικόνα μας. Να συνεχίσουμε να είμαστε παθιασμένοι». Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass