«Μάχες» με πρώην... αγάπες για Μπλατ και Παναθηναϊκό

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ EUROLEAGUE

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 15:29

Στην έδρα τους, για δεύτερη διαδοχική φορά, αγωνίζονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη Euroleague, με στόχο μία τρίτη νίκη στη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα Πέμπτη (22:00, Novasports 1HD) την επί έξι σεζόν ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ οι «πράσινοι» φιλοξενούν τη Ζαλγκίρις Κάουνας του «δικού τους» Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αύριο Παρασκευή (21:00, Novasports 2HD). Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω τη βαριά ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο που του... χάλασε το εξαιρετικό ξεκίνημα των δύο εκτός έδρας νικών επί των Κίμκι, Μπασκόνια και με αντίπαλο τη Μακάμπι θα διεκδικήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΣΕΦ, μπροστά στους φιλάθλους του. Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ είναι πεισμωμένοι να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις που άφησαν δεχόμενοι 99 πόντους από την ιταλική ομάδα την περασμένη Παρασκευή, παίζοντας πιεστική άμυνα αυτή τη φορά απέναντι στους Ισραηλινούς. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος για τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς έχει διατελέσει τεχνικός της ομάδας... θρησκείας του Ισραήλ επί έξι σεζόν κατακτώντας τη Euroleague το 2014.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δημιουργεί πάντα ιδιαίτερα συναισθήματα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, καθώς φόρεσε επί τέσσερις σεζόν την πράσινη φανέλα και κατέκτησε τον τελευταίο από τους 4 τίτλους του στην καριέρα του στη Euroleague (2009). Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αναζητούν μια δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά την κατοστάρα επί της Γκραν Κανάρια, αυτή τη φορά με «θύμα» τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Euroleague έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ Αναντολού Εφές-Φενερμπαχτσέ Μπάγερν Μονάχου-Μπασκόνια Αρμάνι Μιλάνο-Κίμκι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπουντούτσνοστ

ΑΥΡΙΟ

Παναθηναϊκος-Ζαλγκίρις Κάουνας Νταρουσάφακα -Μπαρτσελόνα Γκραν Κανάρια -ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0 Φενερμπαχτσέ 3-0 Ρεάλ Μαδρίτης 3-0 Ολυμπιακός 2-1 Αρμάνι Μιλάνο 2-1 Παναθηναϊκός 2-1 Αναντολού Εφές 2-1 Ζαλγκίρις Κάουνας 1-2 Μπασκόνια 1-2 Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-2 Μπαρτσελόνα 1-2 Νταρουσαφάκα 1-2 Μπάγερν Μονάχου 1-2 Γκραν Κανάρια 1-2 Μπούντουτσνοστ 0-3 Κίμκι 0-3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass