Χωρίς αντίπαλο ο Μέσι για τη "χρυσή μπάλα"

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 13:18
  07/07/2015 11:27 ΑΠΕ-ΜΠΕ Ρώμη, Ιταλία 240 Greek

 

Ο Λιονέλ Μέσι, παρά την ήττα της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα, φαίνεται ότι δεν θα έχει αντίπαλο, προκειμένου να κατακτήσει για τέταρτη φορά τη "χρυσή μπάλα" της FIFA και να αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

Αυτό επισημαίνουν οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στον κόσμο, που δίνουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, πρώτο και σε μεγάλη απόσταση από Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, που αναμένεται να είναι επίσης υποψήφιοι.

Ο Μέσι, όπως και ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Βραζιλιάνος Νειμάρ, κατέκτησαν το "τρεμπλ" με τους Καταλανούς. Ο Αργεντινός πάντως, φαίνεται πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον χαμένο τελικό από την Χιλή στο Κόπα Αμέρικα.

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο οδυνηρό στο ποδόσφαιρο, από το να χάνεις έναν τελικό, αλλά δεν θέλω να περάσει περισσότερο χρόνος, χωρίς να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μας υποστήριξαν και μας ακολοθούθησαν σε δύσκολους καιρούς", έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που δεν μίλησε στα ΜΜΕ, μετά τον τελικό, ξεκίνησε τις διακοπές του από την γενέθλια πόλη του, το Ροσάριο και στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ευρώπη, για ένα επόμενο στάδιο ξεκούρασης, πριν ενσωματωθεί με τον Αύγουστο με την Μπαρτσελόνα για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Οπως είναι γνωστό ο Μέσι, απογοητευμένος από την απώλεια του τροπαίου στο Σαντιάγκο, αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου παίκτη (MVP) στο Κόπα Αμέρικα. Να σημειωθεί ότι ο σταρ της Μπαρτσελόνα μαζί με δύο ακόμα Αργεντινούς, είχαν συμπεριληθεί στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης που κατέληξε στην αγκαλιά της διοργανώτριας Χιλής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass