Η ΑΕΛ απέκτησε σέντερ φορ!

Θα βρίσκεται στη Λάρισα στις 5 Δεκεμβρίου. Στη Βουλή οι καταγγελίες για τον Λάμπρου

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2018 22:03

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μπορεί να είναι μακριά, αλλά η ΑΕΛ έκανε ήδη την πρώτη της μεταγραφή και αυτή αφορά στην απόκτηση σέντερ φορ που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα βρίσκεται στη Λάρισα στις 5 Δεκεμβρίου με σκοπό να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν

πιο γρήγορα γίνεται για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τις αρχές Ιανουαρίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ευρωπαίο παίκτη που είχε υπογράψει από τον Αύγουστο αλλά έχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι αρχές Δεκεμβρίου.
Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει αλλά στην ΑΕΛ θεωρούν ότι ο παίκτης αυτός θα λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος.
Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα αρχίζει η προετοιμασία ενόψει του αγώνα που δίνει η ΑΕΛ με τη Λαμία στις 20 Οκτωβρίου, με τον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Ζίζιτς και Καρανίκα καθώς και τον τραυματία Κάσσο.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεσή του και έχει αρκετές λύσεις ώστε οι «βυσσινί» μετά την ήττα στην Ξάνθη να επιστρέψουν στις νίκες. Χθες οι παίτες είχαν ρεπό.
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Στη Βουλή έφθασαν οι καταγγελίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη διαιτησία του κ. Γιώργου Λάμπρου στον αγώνα Ξάνθης-ΑΕΛ (1-0) με ερώτηση που κατέθεσε η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.
Η βουλευτής αναφέρεται στα όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφορικά με τη διαιτησία και τις σχέσεις μεταξύ ομάδων. Παράλληλα επισημαίνει την πρόθεση της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά διερευνώντας το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος στον τελευταίο αγώνα της ομάδας για λόγους που σχετίζονται με το στοίχημα.
Η κ. Καραμανλή τονίζει ότι οι καταγγελίες πλήττουν την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος και εμπλέκουν τις διοικήσεις ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να αιωρούνται κατηγορίες εναντίον τους. Ταυτόχρονα υπενθυμίζει ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού εμμέσως χρηματοδοτεί το Πρωτάθλημα μέσω των τηλεοπτικών συμβολαίων που προσέφερε και έχει διαφημίσει τις ρήτρες που συνοδεύουν αυτά τα συμβόλαια, ως εγγύηση της διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος η βουλευτής καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση των καταγγελιών και τον ρωτά σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος κάτω από συνθήκες διαφάνειας και απόλυτης αμεροληψίας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass