Μόνος στην κορυφή ο Φαλανιακός

Κέρδισε με 2-1 τη Λάρισα 2012 και εκμεταλλεύτηκε το εντυπωσιακό 3-1 του Κιλελέρ επί του Σμόλικα, αλλά και τη νίκη με 2-0 του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2018 22:20

Νέο ενδιαφέρον αποκτά η μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημα της «DE-TOX» Α’-Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, κυρίως δε ύστερα από τη μεγάλη νίκη του Κιλελέρ με 3-1 επί του Σμόλικα Φαλάνης και σε συνάρτηση με το «διπλό» του Ηρακλή Λάρισας στο ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό (0-2) και το 2-1 του Φαλανιακού επί της Λάρισας 2012.


Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά φιγουράρει πλέον μόνη στην κορυφή, ενώ τη 2η θέση με έναν βαθμό λιγότερο μοιράζονται ο Ηρακλής Λάρισας, ο Σμόλικας Φαλάνης, ο Αμπελωνιακός και ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-1.
Ο Αετός Μακρυχωρίου επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά το 4-2 επί του μαχητικού Αετού Αμυγδαλέας σ’ ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη. ΠΟΕ και Δωτιέας Αγιάς «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ Δαμασιακός και Τύρναβος μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις (2-2). Τέλος, η Δόξα Αργυροπουλίου πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της άνευ αγώνα λόγω Συκουρίου.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της «DE-TOX» Α’-Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

 

Κιλελέρ-Σμόλικας    3-1
Δαμασιακός-Τύρναβος 2005    2-2
Αμπελωνιακός-Ηρακλής Λάρ.    0-2
Φαλανιακός-Λάρισα 2012    2-1
Αχιλλέας Φ.- Βλαχογιάννι    2-1
ΠΟ Ελασσόνας-Δωτιέας Αγιάς    0-0
Μακρυχώρι- Αμυγδαλέα    4-2
Συκούριο- Αργυροπούλι    0-3 (ά.α.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φαλανιακός    10-3    13
Σμόλικας    10-5    12
Ηρακλής Λάρ.    13-7    12
Αχιλλέας Φ.    8-2    12
Αμπελωνιακός    8-3    12
Μακρυχώρι    10-6    10
Δωτιέας Αγιάς    6-2    8
Αργυροπούλι    9-6    8
ΠΟ Ελασσόνας    7-5    6
Τύρναβος 2005    7-7    6
Κιλελέρ    7-10    6
Δαμασιακός    3-6    5
Λάρισα 2012    6-12    3
Βλαχογιάννι    4-11    0
Αμυγδαλέα    3-12    0
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/10, 16:00)
Αμυγδαλέα    -    Φαλανιακός
Βλαχογιάννι    -     Μακρυχώρι
Αργυροπούλι    -    Δαμασιακός
Ηρακλής Λάρ.    -    Αχιλλέας Φ.
ΠΟ Ελασσόνας    -    Κιλελέρ
Σμόλικας    -     Αμπελωνιακός
Τύρναβος 2005    -    Λάρισα 2012 (20/10)
Δωτιέας Αγιάς    -    Συκούριο (3-0 ά.α.)

 

ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΣΤΟ «ΡΕΤΙΡΕ»
Τη μοναξιά της κορυφής μετά από πέντε αγωνιστικές απολαμβάνει ο Φαλανιακός. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά νίκησε με ανατροπή τη Λάρισα 2012 και σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα σε Τύρναβο και Κιλελέρ πέρασε μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Φαλανιακός άγγιξε πρώτος το γκολ, όταν μόλις στο 3’ ο Λεσάι με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από πάσα του Ιωαννίδη έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 10’ όταν ο Ντ. Μπόντε εκτέλεσε κόρνερ σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Τελικά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (στο 40’) η Λάρισα 2012 βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν μετά από σέντρα του Κόκκινου, ο Μπόντε Π. με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Ο Φαλανιακός βγήκε πιο αποφασιστικός στην επανάληψη και αρχικά στο 62’ μετά την πολύ ωραία ενέργεια του Λεσάι (απέφυγε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε) ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 80’ ο Δημητρέλης (είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα) στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, με πλασέ πάνω στην κίνηση, ύστερα από μακρινή μπαλιά του Τσιάκου, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Παππάς (85’ Μάνικος), Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λεσάι (78’ Δημητρέλης), Ιωαννίδης (46’ Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος (90’ Αλατάς).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσος Π., Δημόπουλος (68’ Βλιώρας), Κόκκινος, Φλώρος Παντ., Ευθυμίου, Φλώρος Αντ. (78’ Φλώρος Παν.), Μπόντε Ντ. Κίτσιος Δ., Τσιαμούρας (63’ Πάσιος), Μπόντε Π.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Αναμφισβήτητα η νεοφώτιστη ομάδα του Κιλελέρ πέτυχε τη νίκη της ημέρας με 3-1 επί του Σμόλικα Φαλάνης, τον οποίο «γκρέμισε» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι καθώς στο 21’ προηγήθηκαν με τον Μακρή (με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σκούπρα), ενώ δέκα λεπτά αργότερα είχαν μία πολύ καλή στιγμή με τον Μάτο, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το σθένος και να ισοφαρίσουν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (44’) με τον Παπαχρήστο, ο οποίος δέχθηκε κάθετη μπαλιά από τον Γαγάρα, πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πάνω και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 71’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σπανός μετά από σέντρα του Παπαχρήστου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.
Ο Σμόλικας προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με τους Σπανό και Σκούπρα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο για την ισοφάριση.
Ο Παπαχρήστος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο στο 85’ όταν μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έγραψε το 3-1 σφραγίζοντας τον θρίαμβο για την ομάδα του Κιλελέρ.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Καρακάνος, Κολιός (35’ λ.τ. Σπανός), Ζιόμπουρας, Τάχας, Αργύρης, Γαγάρας, Κουσιώρας, Παπαχρήστος (89’ Θεοδωρόπουλος), Καρβούνης (83’ Κολοβός).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Σέτζας, Κόκκινος (60’ Σπανός), Μολάς, Μπέτσης, Μάτος, Κακαβίτσης, Μακρής (82’ Γκαλμπογκίνης).

 

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ
Ανώτερος ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε από το γήπεδο Τυρνάβου κερδίζοντας με 2-0 στο ντέρμπι της ημέρας τον Αμπελωνιακό και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής καλύπτοντας το χαμένο έδαφος στη μάχη της κορυφής.
Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 20’ με τον Αλεξανδρή, αλλά ο Καραναστάσης βγήκε έγκαιρα και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 30’ ήρθε το πρώτο γκολ για τους «κυανόλευκους», όταν ο Φώτος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη σφράγισε τη νίκη της στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’, όταν ο Γκιουρφάνης πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε μία πολύ ωραία κούρσα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Το μόνο αρνητικό για τον Ηρακλή η αποβολή του Πατσή στο 61’.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Χατζήνας, Λιάκος, Γούτος, Νικολακούλης, Αλεξόπουλος (75 Βαλατσός), Φλέγγας, Παπαγεωργίου (76’ Συκιώτης), Χατζούλης, Καριπίδης (59’ Δαλακώνης), Αλεξανδρής (82’ Τεκέδης), Μπέλτσιος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Πατσής, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Ντιντής, Γκιουρσάνης (83’ Καπετάνιος), Γκατζούλης, Φώτος (71’ Ρέψης), Νάστας (82’ Ζαφειρίου), Χριστίδης (68’ Λάμπρου).

 

ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ.
Μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά επί της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-1, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αχιλλέας Φαρσάλων.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 41’ με τον Κούμρια με κοντινό πλασέ, μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (44’) ο Ζιώγας βγήκε τετ-α-τετ και αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασίασε τα τέρματα του Αχιλλέα, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη νίκη.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 70’ όταν ο Τσούντζουρας σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο Κουτσογιαννούλης απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Βίδρας από κοντά μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Αχιλλέα, έκανε λόγο μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος της Δόξας Βλαχογιαννίου, Αντ. Στεργιούλας επικαλούμενος το βίντεο του αγώνα.
«Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ ας λάβει υπόψη όλα τα βίντεο των αγώνων και ας πράξει, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, διότι οι κανονισμοί πρέπει να ισχύουν για όλους τους εμπλεκόμενους. Εμείς σαν ομάδα έχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΔ/ΕΠΣΛ και στους Λαρισαίους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές και δεν θα ζητήσουμε να μας παίζουν «ξένοι». Ελπίζουμε να μην ξαναχρειαστεί να επανέλθουμε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Κουτσογιαννούλης, Καρβούνης, Κατσιανάκης, Τλούπας, Κομισόπουλος, Ταστεμερίδης, Ζιώγας (89’ Σαμαράς), Αλαμάνης (65’ Παυλόπουλος), Κούμρια, Χριστιανίδης (80’ Καναβός), Γιαννολόπουλος (58’ Παπακωνσταντίνου).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Χριστιανίδης(70’ Λάκης), Δραγατσίκης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος (88’ Πέτρου), Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (51’ Βίδρας), Τσάνας, Αλεξίου.

 

ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο Τσιούτσιας ήταν αυτός που στα τελευταία λεπτά έδωσε τις λύσεις στον Αετό Μακρυχωρίου και τον οδήγησε στη νίκη με 4-2 απέναντι στον Αετό Αμυγδαλέας σ’ ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη.
Το Μακρυχώρι άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ με την κεφαλιά του Μαλάκου μετά από σέντρα του Κυριάκου, όμως η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε γρήγορα, όταν ο Φιλίππου με ωραία εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Κυριάκος μετά από εξαιρετική προσπάθεια στο 22’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, γράφοντας το 2-1.
Στο 30’ ο Φούντας κέρδισε πέναλτι από τον Γκαμπέτα, το οποίος κλήθηκε να εκτελέσει ο Φιλίππου. Ο Φαρμάκας απέκρουσε, ο Φιλίππου πήρε το ριμπάουντ, αλλά ούτε με τη δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Αμυγδαλέας.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 40’ με τον Φούντα, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Περδίκη (2-2).
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά ανέλαβε δράση ο Τσιούτσιας, ο οποίος με δύο γκολ στο 79’ (κεφαλιά) και στο 85’ (ατομική ενέργεια) έβαλε τέλος στην αγωνία των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
Ήταν μία νίκη την οποία η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αετού Μακρυχωρίου την αφιέρωσε, μαζί με ευχές για βίο ανθόσπαρτο, στον παίκτη της ομάδας Γιώργο Τίκο που ήρθε εις γάμου κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιάς του Παρασκευή.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Μάρκο, Σουφχάρας, Γκαμπέτας (74’ Αλατάς), Πούτας, Καλούσης, Αντωνόπουλος (58’ Κλούρας), Κατσής (46’ Φουσίκας), Τσιαντούλης, Κυριάκος, Μαλάκος (34’ Τσιούτσιας).
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Παπαδήμος, Ντάσκας (36’ Μακρίδης), Περδίκης, Παπακωστούλης, Πρατσίλας (83’ Γουναράς), Ανδριανόπουλος, Παρασκευούδης, Φούντας, Φιλίππου (71’ Τασόπουλος), Ντάλλας (85’ Καλαϊτζής).

 

ΞΕ(Χ)ΑΣΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά με έκδηλο το ενδιαφέρον έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Π.Ο.Ε. και Δωτιέας Αγιάς με ένα «άγονο» 0-0 μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Η αναμέτρηση της Ελασσόνας, ανάμεσα στα δύο ιστορικά σωματεία, είχε λίγες μεγάλες φάσεις και το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Στο α’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την μπάλα περισσότερο χρόνο στα πόδια τους, ενώ στο β’ ημίχρονο ο γηπεδούχος ΠΟΕ προσπάθησε... να σπάσει το «μπετόν» της έμπειρης ομάδας του Δ. Μπουκουβάλα (ξαναθυμήθηκε την παλιά του ομάδα), που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Γκάγκα έβρισκε τους ποδοσφαιριστές και των δύο «μονομάχων» να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι και ικανοποιημένοι.
ΦΑΣΕΙΣ
12’: «Επίσκεψη» των γηπεδούχων στην περιοχή του Μπρέλλα, με τον Ματούλα να δίνει την μπάλα στον Μπαρλαγιάννη, που σουτάρει από καλή θέση, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
32’: Επικίνδυνη κεφαλιά του Μπαρλαγιάννη, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
54’: Ωραία συνεργασία των παικτών της Αγιάς και μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν η κεφαλιά του Ντακούλα βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Γούπου.
60’: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν η κεφαλιά του Καραγκούνη από καλή θέση φεύγει άουτ.
88’: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν η αντεπίθεση των Ελασσονιτών φέρνει τον νεοεισελθόντα Πάτση σε ιδανική θέση για σκοράρισμα (μπροστά στην εστία), ο οποίος με σουτ πλασέ στέλνει την μπάλα... μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπρέλλα, προς απογοήτευση των Ελασσονιτών.
90’+: Αποβολή του Γούτου της Αγιάς (με δεύτερη κίτρινη κάρτα), σε φάουλ που έκανε στον Καραγκούνη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Γκάγκα, Παπαγεωργίου, Καραγιάννη.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Κυρίτσης Αθ., Μπούσιας, Λαγός, Σιαφαρίκας (81’ Νταμπώσης), Συνάπαλος, Σακοράφας Β., Παναγιώτου (68’ Κωνσταντινίδης), Μπαρλαγιάννης Ν. (84’ Πάτσης), Ματούλας, Καραγκούνης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μπρέλλας, Κορλός, Γούτος, Ποτούσογλου, Ντελής, Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Σβερκούλης (90’ Βλάχος), Γελαλής (80’ Πασσιάς), Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Ισόπαλο 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι στο Δαμάσι ανάμεσα στον τοπικό Δαμασιακό και τον Τύρναβο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές και τους γηπεδούχους να έχουν ισάριθμες απαντήσεις.
Στο 15’ ο Ι. Μπάκος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1 για τον Τύρναβο, για να ισοφαρίσει (1-1) στο 25’ ο Γκαντρής με κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα του Λούτσου.
Λίγο πριν την εκπνοή του α’ ημιχρόνου (44’) ο Κουτσοκέρας με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Τύρναβο (1-2), για να φτάσουμε στο 70’ όταν ο Λιούσκας με κοντινό πλασέ, μετά από απόκρουση του Χαλκιά στο σουτ του Ιωαννίδη, ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 90’ αποβλήθηκε ο Κουτσοκέρας του Τυρνάβου.
Στα θετικά για την ομάδα του Δαμασιακού ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Στ. Σουγλή μετά από απουσία οκτώ μηνών περίπου.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργατζιάς (75’ Σουγλής Στ.), Αμπατζίδης, Ντόκος, Ιωαννίδης, Τσιάλτας (60’ Καρέντζος), Μουσιάρης, Νάτσης, Γκαντρής (79’ Καλφούντζος), Λούτσος, Σουγλής Κ. (46’ Τσεκούρας).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Παπανικολάου): Χαλκιάς, Καρράς, Γανός, Κουτσοκέρας, Αυλογιάρης, Χαρισούλης (85’ Παπαγιαννούλης), Μπάκος Κ., Πατσιωτός (81’ Νταναβάρας), Λόζος, Κοκόμπελης (40’ Τσούτσας), Μπάκος Ι. (77’ Ντονούδης).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass