Κρατήθηκε στην κορυφή ο ΑΟ Ελευθερών

Στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2018 22:20

Παρά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΑΣ Βορειοηπειρωτών, το Ελευθεραί κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από 4 αγωνιστικές.

Η ομάδα των Βορειοηπειρωτών έμεινε στο 85’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάρη, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Νικούλης εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Μόσιαλος απέκρουσε την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη μεγάλη φάση για γκολ όταν νωρίτερα ο Κάτσας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Τα Βούναινα δεν μπόρεσαν να κάνουν το «4x4» καθώς βρήκαν σθεναρή αντίσταση από την τοπική Προοδευτική, η οποία επικράτησε με 2-1. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Παφίλη (30’) και Βράκα (72’, πέν.), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Τζατζάκη στο 80’.

Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με 2-1 χάρη στο γκολ του Ελευθέρογλου (MVP του αγώνα) στο 49’. Οι δύο ομάδες είχαν ολοκληρώσει το πρώτο μέρος ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 12’ με τον Ελευθέρογλου και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 20’ με τον Σπετίμ.

Αμφίρροπο σε εξέλιξη ήταν το ματς στην Αμπελιά, όπου η τοπική ομάδα κέρδισε 3-1 τον Ατρόμητο Αγ. Αναργύρων. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Δαλαμπύρα (31’) και Γαρουφαλιά (48’), όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 50’ σε 2-1 με τον Μπακαρτζή και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες στο 78’ (λόγω αποβολής του Γκιάστα) γεγονός που δυσκόλεψε την κατάσταση, ενώ στο 80’ ο Θ. Γεωργούλας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων.

Νίκη με ανατροπή που τον φέρνει στην τετράδα της 2ης θέσης πέτυχε η Αστραπή Ν. Πολιτείας μέσα στη Νίκαια επί του Παναγροτικού με 2-1. Σ’ ένα παιχνίδι που τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο ημίωρο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 63’ με τον Σακελλαρίου, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 67’ με τον Ταρταμπούκα και στο 73’ όταν ο Καλτσάς αξιοποίησε πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Το αντίθετο απ’ ό,τι συνέβη στη Νίκαια έγινε στο «Γ. Μητσιμπόνας», ανάμεσα στον Προμηθέα και το Μελισσοχώρι (2-1) το οποίο κρίθηκε στα πρώτα 35 λεπτά. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τους Ρουμπιέ (23’) και Πρισακάρου (30’) για να μειώσουν σε 2-1 οι φιλοξενούμενοι στο 35’ με τον Αβδουλά.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το Μαυροβούνι την αναμέτρηση με τη Δήμητρα Γιάννουλης κερδίζοντας με το εμφατικό 4-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μπατζέλας (23’), Χατζηλιάδης (27’, 68’) και Ακριβόπουλος (27’).

Τέλος στο Μεσοχώρι, η τοπική Ελπίδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νεάπολη σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 44’ με τον Μπούνα, οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 64’ με τον Πεπκολάι, η Νεάπολη πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Μανώλη στο 83’ για να ισοφαρίσει η Ελπίδα στο 90’ με τον Καραγιάννη.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μαυροβούνι-Δήμητρα Γιάνν.         4-0

Ανάβρα- Βούναινα   2-1

Παναγροτικός -Αστραπή Ν. Π.      1-2

Μεσοχώρι-Νεάπολη 2-2

Αβέρωφ –Φιλοκτήτης         2-1

Προμηθέας – Μελισσοχώρι 2-1

Ελευθεραί-Α.Σ. Βορειοηπειρωτών 0-0

Αμπελιά- Αγ. Ανάργυροι     3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελευθεραί     5-0     10

ΠΑΟΛ Αβέρωφ        12-5   9

Αμπελιά        11-5   9

Βούναινα       7-3     9

Αστραπή Ν.Π.         8-5     9

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών       7-3     7

Προμηθέας    5-7     7

Ανάβρα         7-7     7

Μελισσοχώρι 7-6     6

Μαυροβούνι  6-5     6

Αγ. Ανάργυροι         9-11   6

Νεάπολη       5-8     4

Δήμητρα Γιάνν.        2-8     3

Μεσοχώρι     5-9     1

Παναγροτικός          4-11   0

Φιλοκτήτης    2-9     0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/10, 16:00)

Ελευθεραί-Μεσοχώρι

Νεάπολη-Ανάβρα   

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών-Αβέρωφ

Βούναινα-Αμπελιά

Φιλοκτήτης-Παναγροτικός

Αγ. Ανάργυροι-        Προμηθέας

Αστραπή Ν.Π.-Μαυροβούνι

Δήμητρα Γιάνν.-Μελισσοχώρι

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass