Απινιδωτής στην ομάδα του Καλοχωρίου

-ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΑΡΧΟ -ΣΑΜΠΑΝΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2018 22:30

Δώρο απινιδωτή στην ομάδα του Καλοχωρίου έκανε ο Αποστόλης Έξαρχος, ο οποίος για 23 χρόνια ήταν πρόεδρος στην «Μπάρτσα» του θεσσαλικού κάμπου και 12 χρόνια τίμησε τη φανέλα της, αγωνιζόμενος ως ποδοσφαιριστής.

Είναι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που οι πράξεις τους «μιλούν από μόνες τους» και αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για όλους.
«Πολύ σημαντική προσφορά σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για τον σύλλογο αλλά γενικά για τα παιδιά που αγωνίζονται στα γήπεδα και μόνο με τα λόγια, δεν μπορούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Και σίγουρα είναι ευχάριστο που γίνονται τέτοιες κινήσεις», τόνισε ο νυν πρόεδρος της Αναγέννησης, Γιάννης Σαμπάνης.
Από την πλευρά του ο επίτιμος πρόεδρος Αποστόλης Έξαρχος ο οποίος τήρησε την υπόσχεσή του για την προσφορά απινιδωτή στον σύλλογο που υπηρέτησε και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό , επισήμανε τα εξής: «Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία, είναι μια ανθρώπινη ζωή. Οι μεταγραφές και τα τεράστια ποσά που δαπανούνται, δεν ωραιοποιούν το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά και οι γονείς να συνειδητοποιήσουν πως το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός γενικά είναι χαρά και μέσα στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι», πολλά έχουν να κερδίσουν όλοι τους. Δεν είναι απαραίτητο ένας μαθητής του 20 να ασχοληθεί αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και άλλες διέξοδοι. Ας γίνουμε λίγο πιο ανθρώπινοι στον τρόπο σκέψης των παιδιών μας. Δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός και από τον υγιή αθλητισμό, πολλά θα είναι τα ωφέλη…».
*Ο απινιδωτής που παραλήφθηκε και έγινε η σχετική ενημέρωση για τη λειτουργία του, θα καλύπτει ανάγκες από τις ομάδες του Καλοχωρίου-Νέσσωνος και του Χειμαδίου.
Θα βρίσκεται δε μόνιμα στο σούπερ μάρκετ Λίταινας στο Καλοχώρι και βέβαια όποιος τον χρειαστεί από την περιοχή, θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, εφόσον είναι απαραίτητη η χρήση του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass