ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ που είδαμε…

ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗ ΗΤΤΑ (1-0) ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Η ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟ 43’ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 73’ ΜΕ ΕΝΝΕΑ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2018 22:17

Η έκφραση του Βιερίνια «ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ» («τι είναι αυτό ρε»!) προς τον διαιτητή της αναμέτρησης που έγινε viral στο διαδίκτυο στον περσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού που δεν ξεκίνησε, μας ήρθε στο μυαλό βλέποντας τη χθεσινή αναμέτρηση Ξάνθης-ΑΕΛ 1-0 με τις αποφάσεις του διαιτητή Γιώργου Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας.

Δεν έδωσε μια πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα στο ξεκίνημα του αγώνα σε βάρος των γηπεδούχων (Ντε Λούκας), ήταν στον πειθαρχικό έλεγχο μεροληπτικός (δύο εύκολες κόκκινες στην ΑΕΛ σε βάρος των Ζίζιτς και Καρανίκα), ενώ το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κρίθηκε από μια απόφασή του παίρνοντας τη γνώμη του τέταρτου διαιτητή καταλογίζοντας ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής του Γκόλια στον Πρίτο… Και ο Γέντρισεκ στο 82’ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Σίγουρα η διαιτησία στην Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση όχι αμοιβών (είναι υπέρογκες για περίοδο οικονομικής κρίσης) αλλά αξιών, αφού δικαιολογημένα οι ομάδες θέλουν να παίζουν ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια τους.
Οι αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή δυστυχώς ήταν μεροληπτικές σε βάρος της ΑΕΛ και προκαλεί ερωτηματικά. Δεν μπορεί όλες οι αποφάσεις να είναι σε βάρος μια ομάδας…
Πέρα για πέρα δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των «βυσσινί».
Μπορεί η ΑΕΛ να «μαστίζεται» από εσωστρέφεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οποιοσδήποτε θα μπορεί να την αδικεί με τέτοιες αποφάσεις. Ποδόσφαιρο δεν παίζουν οι διοικήσεις και οι μεγαλομέτοχοι αλλά οι παίκτες.
Χθες λοιπόν η ΑΕΛ όχι απλά έχασε τρεις βαθμούς από την Ξάνθη, αλλά και δύο παίκτες ενόψει του κρίσιμου αγώνα της 20ής Οκτωβρίου εντός έδρας με τη Λαμία. Και αναφερόμαστε στους δύο ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν, τον Καρανίκα και τον Ζίζιτς. Επίσης ο Φατιόν συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας.
Αγωνιστικά η ΑΕΛ έπαιξε αποφασιστικά από την αρχή με στόχο να πάρει βαθμό ή ακόμα και βαθμούς ενώ με δέκα παίκτες όταν έπαιζε λόγω αποβολής του Ζίζιτς στο 43’ ή ακόμα και με εννέα όταν αποβλήθηκε και ο Καρανίκας στο 73’ κρατούσε το 0-0 και έπρεπε να έρθει η απόφαση του Λάμπρου για ανύπαρκτο πέναλτι για να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι.
Βέβαια αυτό που θέλει η ομάδα είναι ένα σέντερ φορ γιατί έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Οι επιθετικοί της δυστυχώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο…

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα ξεκίνησε το παιχνίδι, με νέα τακτική αυτή του 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους: Καρανίκα (δεξιά), Γκόλια, Ζίζιτς (σέντερ μπακ), Ακόστα (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ πιο μπροστά τους: Σαχίτι (δεξιά), Πίτι, Ντέλετιτς (αριστερά) και στην επίθεση τον Κούνιτς.
Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο προπονητής της Ξάνθης Ράσταβατς έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Ζίβκοβιτς, στην άμυνα τους Μπαξεβανίδη (δεξιά), Λισγάρα, Κασάδο (σέντερ μπακ), Σιλά (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Καμαρά, Ντε Λούκας και πιο μπροστά τους Σαρπόνγκ (αριστερά), Καντά, Οκάν (δεξιά), και στην επίθεση τον Γέντρισεκ.
Η ομάδα της Ξάνθης ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία με τον Οκάν με το ξεκίνημα του αγώνα αλλά στη συνέχεια η ΑΕΛ βρήκε «πατήματα».
Ο διαιτητής Λάμπρου από την αρχή δείχνει τις προθέσεις του όταν δεν δίνει κίτρινη κάρτα στο 7’ σε κράτημα του Οκάν στον Ακόστα ενώ στο 11’ ο Ντε Λούκας έκανε μαρκάρισμα για κόκκινη στον Μιλοσάβλιεβιτς. Πήρε απλά κίτρινη κάρτα….
Το παιχνίδι παίρνει σκληρότητα απίστευτη με τις κίτρινες κάρτες να διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ στο 29’ ο Πίτι βγαίνει μόνος του απέναντι στον Ζίβκοβιτς που ενώ καλύπτεται από τον Λισγάρα υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
Στο 43’ ο Ζίζιτς δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα.
Στο πρώτο μέρος την καλύτερη ευκαιρία την έχασε η ΑΕΛ όταν σουτ του Κούνιτς στο 32’ κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο Φέστα ρίχνει στον αγώνα τον Γρομητσάρη αντί του Πίτι για να παίξει στην άμυνα ενώ ο Ράσταβατς βάζει τον Ντουρίσκοβιτς.
Με δέκα παίκτες η ΑΕΛ συνεχίζει να έχει καλό ρυθμό και στο 58’ ο Ντέλετιτς σε παράλληλη σέντρα προς το τέρμα του Ζίβκοβιτς είδε τον Σαχίτι και τον Κούνιτς να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Λάμπρου συνεχίζει να βγάζει κίτρινες κάρτες και στο 73’ έρχεται η δεύτερη για τον Καρανίκα σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπρίτο που είχε περάσει στον αγώνα στο 64’.
Ο Μπρίτο μετά την αποβολή του Καρανίκα αρχίζει και δημιουργεί προβλήματα και στο 80’ ανατρέπεται εκτός περιοχής από τον Γκόλια και ο διαιτητής δίνει πέναλτι!
Το εκτελεί ο Γέντρισεκ στο 82’ και κάνει το 1-0.
Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι…
Ο διαιτητής Γιώργος Λάμπρου έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα για τις αποφάσεις του που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα…

 

ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ
1’: Ο Οκάν βγαίνει μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή απέναντι στον Κρίστινσον αλλά σουτάρει απελπιστικά άουτ.
26’: Από δεξιά κάνει σέντρα ο Καρανίκας αλλά το γυριστό σουτ του Κούνιτς από το σημείο του πέναλτι καταλήγει άουτ.
27’: Επέλαση του Σαχίτι που ξεπερνάει τον Λισγάρα αλλά την τελευταία στιγμή τον προλαβαίνει ο Κασάδο και αποκρούει με τάκλιν σε κόρνερ.
32’: Βαθιά μπαλιά του Καρανίκα που βρίσκει τον Κούνιτς μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα της Ξάνθης αλλά σουτάρει άουτ.
45’: Κεφαλιά του Κασάδο από το σημείο του πέναλτι, μπλοκάρει ο Κρίστινσον.
53’: Μακρινό σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς η μπάλα καταλήγει άουτ.
58’: Σέντρα από δεξιά του Ντέλετιτς δεν μπορούν να ακουμπήσουν την μπάλα ο Σαχίτι με τον Κούνιτς για να τη σπρώξουν στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς που ήταν εκτός θέσης.
62’: Κεφαλιά του Κασάδο από το σημείο του πέναλτι μπλοκάρει ο Κρίστινσον.
69’: Μακρινό σουτ Φατιόν η μπάλα καταλήγει άουτ.
74’: Εκτέλεση φάουλ από τον Ντουρίτσκοβιτς και ο Γέντρισεκ πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
75’: Ο Μπρίτο από αριστερά κάνει σέντρα αφού αποφεύγει τον Ντέλετιτς η μπάλα φθάνει στον Ντουρίτσκοβιτς, αλλά αυτός σουτάρει άουτ.
80’: Ο Γκόλιας ανατρέπει τον Μπρίτο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι.
82’: Ο Γέντρισεκ εκτελεί και κάνει το 1-0.

 

ΔΕΚΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΑΓΩΝΕΣ
Στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει διευθύνει ο Γιώργος Λάμπρου έχει δείξει δέκα φορές την κόκκινη κάρτα. Δεν την έδειξε όμως στον Ντε Λούκας. Τι να υποθέσουμε;
Το πέναλτι που έδωσε και έκρινε την αναμέτρηση ήταν ανύπαρκτο αλλά ευθύνεται και ο τέταρτος διαιτητής ενώ ο πρώτος βοηθός Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), δύο φορές ανέκοψε με οφσάιντ λανθασμένα τη λαρισινή ομάδα.
Πώς είναι δυνατόν και οι τρεις να έχουν αδικήσει μία ομάδα;
Ο κ. Λάμπρου πιστεύουμε ότι αν έχει ευθιξία πρέπει να σταματήσει τη διαιτησία. Σκληρό αλλά αληθινό…
Πολύ καλός ο βοηθός Γεώργιος Γιαννίκος (ΕΠΣ Πειραιά).
Εκτός από τις δύο κόκκινες κάρτες σε Ζίζιτς και Καρανίκα, κίτρινες είδαν οι: Ντε Λούκας, Καμαρά, Μπαξεβανίδης, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Μπρίτο, Ντέλετιτς, Φατιόν.

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την ΑΕΛ καλύτερος ο Μιλοσάβλιεβιτς και ακολούθησε ο Γκόλιας. Ο Κρίστινσον μπορούσε στη φάση του πέναλτι να κάνει απόκρουση (έπεσε στη σωστή γωνία) ενώ στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν θεατής. Ο Καρανίκας και ο Ακόστα πήγαν περίφημα ενώ ο Ζίζιτς μέχρι την αποβολή του ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
Ο Φατιόν απλά καλός ενώ ο Ντέλετιτς είχε εξάρσεις. Ο Σαχίτι μέτριος, ο Πίτι δεν φάνηκε ενώ ο Κούνιτς δεν πείθει για σέντερ φορ. Γρομητσάρης και Μπαργκάν πάλεψαν όσο έπαιξαν.
Από την Ξάνθη καλύτεροι οι: Κασάδο, Μπρίτο, και κατά διαστήματα ο Καμαρά.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Οκάν (46’ Ντουρίσκοβιτς), Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Καντά (64’ Μπρίτο), Ντε Λούκας, Μπαξεβανίδης, Σαρπόνγκ (38’ Κάστρο), Γέντρισεκ.
ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα (87’ Κόεφ), Σαχίτι, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι (46’ Γρομητσάρης), Κούνιτς (70’ Μπαργκάν), Ντέλετιτς.

 

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

 

 

Φέστα: Πρώτη φορά

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε τα εξής: «Για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά συναντώ τέτοια κατάσταση στη ζωή μου. Ήταν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν μπορώ να πω. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πάρα πολύ, το πέναλτι ήταν πολύ περίεργο, αντιδράσαμε πολύ σωστά, όμως ήμασταν άτυχοι και δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα γκολ».
*Ο προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία λέγοντας; «Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω τον διαιτητή. Είμαι εδώ να μιλήσω για την ομάδα μου. Είχαμε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και την τελική πάσα, όταν το λύσαμε κάναμε φάσεις. Κρατάμε τη νίκη».

 

 

Κούγιας: Παράγκα νούμερο 2
ΞΑΝΘΗ: ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ Η ΜΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΕ ΛΟΥΚΑΣ

Μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Έχουμε την καινούρια παράγκα του Θωμά νούμερο 2. Μόνο με γέλιο μπορείς να αντιμετωπίσεις πια αυτή την κατάσταση. Σε λίγο θα παίζουν οι διαιτητές από την Ευρώπη ακόμα και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων... Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ γι’ αυτό το πολύ ωραίο που μας επεφύλασσε σήμερα [...] Πού τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια σήμερα; Τον είχε φέρει ο Μελισσανίδης από πέρυσι!».
Η ακριτική ομάδα απάντησε ότι το μοναδικό λάθος του ρέφερι ήταν η μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας στον Ντε Λούκας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:
«Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός «ανδρός» είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος. Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε».

 

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε δύο ανακοινώσεις.
Η πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Επιτέλους, κάθε Κυριακή με 10!!!
2 οφσάιντ ανύπαρκτα και η απευθείας κόκκινη που θα έκοβε το πόδι του Μιλοσάβλιεβιτς έγινε κίτρινη...
Ό,τι και να κάνουν, θα βγούμε Ευρώπη!»
Η δεύτερη ανακοίνωση:
«Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρός της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πώς θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα.
Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9...
Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους!
Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!».

 

 

H Super League με μια ματιά

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης ημέρας στη Super League:
*Πανιώνιος-Αρης      1-0
(41’ Ντομίνγκες)
*Παναιτωλικός-Λεβαδειακός      2-1
(49’ Έρικσον, 58’ Μοράρ / 86’ Σαβαντογκό)
*Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός     1-1
(47’ Μανιάς / 90+1 πέν. Μακέντα)
*Λαμία-ΟΦΗ      1-1
((80’ πέν. Μπαράλες / 62’ Νέιρα)
*ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης      2-0
(16’ Μαουρίσιο, 90’ Κρέσπο)    
*Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
(38’ Κουλούρης)
*ΑΕΚ-Ολυμπιακός      1-1
(90’ Μπακασέτας / 58’ Φορτούνης)
*Ξάνθη-ΑΕΛ     1-0
(82’ πεν. Γέντρισεκ )

 

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγ)
1. ΠΑΟΚ      16
2. Ατρόμητος      16
3. Ολυμπιακός      13
4. ΑΕΚ      13
5. Άρης      12
6. Παναθηναϊκός      10
7. Ξάνθη      9
8. Παναιτωλικός      8
9. Πανιώνιος      7
10. ΑΕΛ      6
11. ΠΑΣ Γιάννινα      6
12. Αστέρας Τρίπολης      4
13. Λεβαδειακός      3
14. Λαμία      3
15. ΟΦΗ      2
16. Απόλλων Σμύρνης      0
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

 

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
16:00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD
18:15 ΠΑΣ ΓΙάννινα - Παναιτωλικός Novasports 1 HD
19:00 Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD
20:30 ΑΕΛ - Λαμία Novasports 1 HD

 

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
18:15 Λεβαδειακός - Ξάνθη Novasports 2 HD
19:00 Άρης - ΠΑΟΚ ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD
20:30 ΟΦΗ - Ολυμπιακός Novasports 1 HD

 

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
19:00 Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
4 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μοράρ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ)

3 ΓΚΟΛ: Πόνσε, Μπακασέτας (ΑΕΚ), Γιουνές, Ματέο Γκαρσία (Άρης), Νέιρα (ΟΦΗ) Γιόχανσον (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

2 ΓΚΟΛ: Κλωναρίδης (ΑΕΚ), Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ουγκράι (Ατρόμητος), Αντέτζο (ΛΑΜΙΑ), Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ντουρμισάι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Δεληζήσης (ΑΡΗΣ), Βούκοβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Έρικσον (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass