Εντονος προβληματισμός στον Απόλλωνα Λάρισας

ΥΠΕΣΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2018 22:20

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος υπέστη βαριά ήττα προχθές το απόγευμα στη Νεάπολη του Βόλου από το Ν.Π.Σ.Βόλου, με σκορ 5-1.

«Ξύπνησαν» έτσι οι εφιάλτες από το 0-7 του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 26 Οκτωβρίου του 2017 στο στάδιο Αλκαζάρ και επίσης το 7-0 στις 20 Μαΐου του 2018, στα Περιβόλια Χανίων από τον Κισσαμικό, σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα στη Football League όπως είναι ο Ν.Π.Σ.Βόλος, για 60' δεν έδειχναν πως θα γνωρίσουν τη συντριβή στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης και θα δεχτούν μια ταπεινωτική ήττα.

Ουσιαστικά οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους και βέβαια τα λάθη που έκαναν, τα εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί τους, που κάνουν όνειρα ακόμη και για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όνειρα που δεν μπορεί να κάνει πλέον ο Απόλλωνας στο Κύπελλο, διότι στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει στη Φιλιππούπολη την ομάδα της Λαμίας από την οποία έχασε σε φιλικό 3-1 και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Υπάρχει έτσι έντονος προβληματισμός στις τάξεις του λαρισινού σωματείου μετά το 5-1, καθώς στόχο έχει να διαδραματίσει μια εξίσου καλή πορεία όπως και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά χρειάζεται να βελτιώσει αρκετές από τις αδυναμίες που έδειξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι…

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η αυριανή κλήρωση της Football League θα κρίνει το αν θα γίνει το φιλικό με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο Καυταντζόγλειο ή στη Φιλιππούπολη, την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν οι δύο ομάδες κληρωθούν να παίξουν μεταξύ τους τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τότε το φιλικό θα αναβληθεί και ίσως αναζητηθεί άλλος αντίπαλος.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΤΟ

Σήμερα ή αύριο περιμένουν στον Απόλλωνα να εκδοθεί και το δελτίο του Βραζιλιάνου Πολέτο, που δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους «κυανόλευκους».

Χθες όσοι παίκτες δεν έπαιξαν στη Νεάπολη του Βόλου, αγωνίστηκαν με την ομάδα της Κ-19 στη Ραχούλα, κερδίζοντας στο οικογενειακό αυτό δίτερμα 3-0.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass