Η Μαρία Κόλτση στην ΑΕΛ

ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2018 16:20

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Κόλτση.

Η νεαρή παίκτρια με καταγωγή από την Κατερίνη αγωνίζεται ως πλάγιο χαφ, μία θέση όπου η ομάδα είχε ανάγκη να ενισχυθεί και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

Οι προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι Πιερίδες Μούσες και οι Νεφέλες Πιερίας σε Γ' και Β' Εθνική, αντίστοιχα, έχοντας γεμάτες χρονιές τα τελευταία τρία χρόνια.

Στα αγωνιστικά με φιλικούς αγώνες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας τις προηγούμενες εβδομάδες με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Πάνο να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 7 Οκτωβρίου, βγάζοντας παράλληλα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες της:

Α) Στις Νεφέλες Πιερίας για τη συνεργασία τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής της Κόλτση.

Β) Στη διοίκηση των Τρικάλων για τη φιλοξενία τους όπως και στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Παπακώστα Βασίλη για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες του φιλικού αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας, όπου η ΑΕΛ επικράτησε με 4-2.

Γ) Στον Ηρακλή Λάρισας και στον πρόεδρό του κ. Ιωακείμ και τον συνιδιοκτήτη των αθλητικών εγκαταστάσεων «Αλάνα», για την παραχώρηση του χώρου όσον αφορά στις προπονήσεις της ομάδας και τη συνεργασία που ξεκίνησε με την παράλληλη ενασχόληση του προπονητή τερματοφυλάκων Ευριπίδη Βακουφτσή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass