Αγώνας δρόμου να παίξει ο Lucas Poletto Costa

Στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου του Απόλλωνα με τον Ν.Π.Σ. Βόλου

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2018 22:28

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος κινείται ο Απόλλων Λάρισας, καθώς αύριο και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης του Βόλου, θα αγωνιστεί κόντρα στον Ν.Π.Σ.Βόλου, ομάδα που είναι νεοφώτιστη στη Football League.


Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 1η αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων και οι «κυανόλευκοι» θα έχουν αναμφισβήτητα πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα η οποία έχει υψηλές φιλοδοξίες και τη φετινή σεζόν, 2018-2019.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του 23χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Lucas Poletto Costa, ο οποίος είναι μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Απόλλωνα και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ στα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.
Επίσης, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Απόλλων καταβάλλουν προσπάθειες να εκδοθεί το δελτίο του Αλέξανδρου Ζαΐμι, καθώς έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κέρκυρας και ανήκει στον Σύλλογο της Λάρισας.
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Νίκος Μπέικος και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Βραζιλιάνου τεχνικού του Απόλλωνα, Μαρσέλο Τροΐζι.
Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τη λαρισινή ομάδα, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Football League, το οποίο εκτός απροόπτου, προγραμματίσθηκε να ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου. Αν δεν ξεκινήσει και τότε, οι ομάδες βγαίνουν πολύ έξω από τον αρχικό προγραμματισμό τους και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα.
Στον όμιλο Κυπέλλου του Απόλλωνα (2ος) συμμετέχουν εκτός από τον Ν.Π.Σ.Βόλου και η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με τη Λαμία, ομάδες που είχε αντιμετωπίσει και την περσινή περίοδο στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Σήμερα το πρωί θα γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία αύριο θα γευματίσει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και εν συνεχεία λίγο μετά το μεσημέρι, θα αναχωρήσει για τη γειτονική πόλη.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ
Τον αυριανό αγώνα Ν.Π.Σ.Βόλος-Απόλλων Λάρισας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Βόλου, ορίστηκε να διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Ένωση Καρδίτσας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Ελευθέριο Βογιατζή επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, και Βασίλειο Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ 4ος θα είναι ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και παρατηρητής διαιτησίας ο Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).
Οι διαιτητές που ορίστηκαν στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι:
• 1ος όμιλος
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου
21:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Κουμπαράκης (Θράκης), Τζιότζιος (Θράκης)-Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος Μανούχος (Αργολίδας), παρ. Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
16:30 Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής: Γκάμαρης (Αθηνών), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)-Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος Λεμπέσης (Πειραιά), παρ. Κόνιαρης (Αν. Αττικής)
• 2ος όμιλος
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
21:30 ΑΕΚ-Λαμία: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Κωνστάντιος (Εύβοιας)-Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος Λάμπορυ (Εύβοιας), παρ. Δαγκλής (Μακεδονίας)
• 3ος όμιλος
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου
16:30 ΟΦΙ-ΑΟΧ/Κισσαμικός: Κατοίκος (Αθηνών), Γαρεφαλάκης-Α. Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου), παρ. Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
19:00 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Σάββας (Σερρών)-Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ. Γιώργος Λιόλιος(Λάρισας)
• 4ος όμιλος
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
16:30 Αήττητος Σπάτων-Εργοτέλης: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Ψήλος (Λέσβου)-Νικολάου (Αθηνών), 4ος Στάμος (Αθηνών), παρ. Μοιραδωράκης (Πειραιά)
19:00 ΠΑΟΚ-Άρης: Τ. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)-Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος Σέζος (Κιλκίς), παρ. Κύρκος (Θεσπρωτίας)
• 5ος όμιλος
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
16:30 Άρης Αβάτου-Παναχαϊκή: Σ. Σιδηρόπουλος, Διαμάντης-Τερζόπουλος (Έβρου), 4ος Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), παρ. Γαβριηλίδης (Θράκης)
21:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Ευαγγέλου, Φωτόπουλος (Αθηνών)-Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), παρ. Γιανναδάκης (Λασιθίου)
• 6ος όμιλος
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου
16:30 Απόλλων Παραλιμνίου-Τρίκαλα: Βουρνέλης Ντάβελας-Τοροσιάδης (Μακεδονίας), 4ος Μαμασούλας (Μακεδονίας), παρ. Κωτούλας (Κιλκίς)
19:00 Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμ.: Τσαμούρης (Πειραιά), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)-Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ. Ταπατζάς (Θράκης)
• 7ος όμιλος
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
16:30 Ξάνθη-ΟΦΗ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Νικολαΐδης-Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος Κοτσάνης (Δράμας), παρ. Κάκος (Κέρκυρας)
19:00 Νίκη Βόλου-Κέρκυρα: Πανυτσίδης (Κοζάνης) Παπαδάκης (Ημαθίας), Βασίλειος Μάνος (Λάρισας), 4ος Μελτζανίδης (Ημαθίας), παρ. Λιανός (Βοιωτίας)
• 8ος όμιλος
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου
16:30 Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου: Κολυτάς (Λασιθίου) Αναστασάκης (Χανίων)-Κοκμοτός (Ρεθύμνου), 4ος Γ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ. Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
19:00 Πανιώνιος-ΑΕΛ (γηπ. Νέας Σμύρνης): Τάσης (Ηπείρου), Σινιοράκης (Χανίων)-Διπλάρης (Καρδίτσας), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ. Καρατζάς (Εύβοιας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass