ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.

«Κόλπο γκρόσο» με Κ. Γρηγορίου

* Πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας για τη νέα σεζόν οι δύο πλευρές

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2015 10:43

 

Μεγάλο μεταγραφικό «χτύπημα» επιχειρεί ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Γρηγορίου από τον Αμπελωνιακό. Πρόκειται για κίνηση ματ στη μεταγραφική σκακιέρα από τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο 32χρονος μέσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Αμπελωνιακού που οδήγησε τους «πράσινους» στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Με μεγάλη εμπειρία όπως απορρέει από το βαρύ βιογραφικό του, ο Κώστας Γρηγορίου έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβο, Πυργετό, Ε. Σ. Ερήμης (Κύπρος) και αν μη τι άλλο η απόκτησή του από την ομάδα των Φαρσάλων θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες -αν όχι τη μεγαλύτερη- μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, ανάλογη με τους στόχους που θέτει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Φυσικά οι κινήσεις των ανθρώπων του Αχιλλέα Φαρσάλων συνεχίζονται σε όλα τα μέτωπα και ήδη ο Νίκος Φιλιππούλης που αγωνίζονταν στα Τρίκαλα στην ομάδα των Σελάνων βρίσκεται προ των πυλών.

Από κει και πέρα ένας ακόμη παίκτης του Αμπελωνιακού, ο τερματοφύλακας Χρήστος Γκικούδης, βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «κιτρινόμαυρων», ενώ επαφές υπάρχουν και με τον επιθετικό Σωτήρη Κόκκινο που φέτος αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Παλαμά.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass