ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ «ΣΙΡΙΑΛ» ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

«Ες αύριον τα σπουδαία» για την ΑΕΛ

* Τα Τρίκαλα θέλουν τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2015 11:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αύριο θα ξημερώσει μια άλλη ημέρα για τη χώρα μας μετά το σημερινό δημοψήφισμα, «ες …αύριον όμως αναμένονται και τα σπουδαία», για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι φίλοι των «βυσσινί» χρειάζεται να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη για να δούνε ποια θα είναι η τελική κατάληξη για τη μεταβίβαση των μετοχών, καθώς όλα δείχνουν ότι οι επαφές που είχαν ο Βαγγέλης Πλεξίδας με τον Αλέξη Κούγια-έστω και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-, θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πιθανότατα λοιπόν αύριο να ολοκληρωθεί και το «σίριαλ» όπως εξελίσσεται όσον αφορά στην αγορά της ΠΑΕ από τον Αθηναίο ποινικολόγο, ενώ δεν αποκλείεται ίσως και σήμερα οι δυο άνδρες να έχουν επαφές και να βρεθεί το βράδυ στα Τρίκαλα έτσι ώστε αν ξεκαθαρίσει μετά και το σημερινό δημοψήφισμα το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, να προχωρήσουν οι διαδικασίες της μεταβίβασης.

Η επόμενη ημέρα λοιπόν για την ΑΕΛ φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η αυριανή θα είναι ημέρα θετικών εξελίξεων για τους «βυσσινί».

Εξάλλου όπως έχουμε τονίσει, όσο γρηγορότερα ολοκληρωθεί η διαδικασία καθώς ανάμεσα στον κ.Πλεξίδα και τον κ.Κούγια φαίνεται ότι υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία, τόσο και καλύτερα θα είναι τα πράγματα για την ομάδα, για να γίνουν εκείνες οι κινήσεις που χρειάζεται προκειμένου να είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Απλά οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις θεωρούμε ότι είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια στασιμότητα και μακάρι αύριο να προχωρήσουν οι διαδικασίες πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί όλη αυτή η κατάσταση κουράζει...

* Εν τω μεταξύ, τα γειτονικά Τρίκαλα που ανέβηκαν στην Football League,θέλουν- σύμφωνα με δημοσιεύματα- να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΛ, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σαρακατσάνος να σημειώσουμε ότι και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Α.Ο.Τρικάλων.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ….ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Χθες κυκλοφόρησαν φήμες που δεν επιβεβαιώνονται όμως, ότι η ΑΕΛ έχει ελπίδες για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν αποφάσισε ακόμα για το αν θα καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν και κάτι τέτοιο πιθανότατα να γίνει στο επόμενο ΔΣ το οποίο προορίζεται για τις 17 Ιουλίου. Θα στείλει έγγραφο στις ομάδες που θα έχουν υποβιβαστεί από τη μεγάλη κατηγορία για το αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το νέο πρωτάθλημα θα γίνει μάξιμουμ με 20 ομάδες, χωρίς να αποκλείονται αποχωρήσεις που θα ρίξουν τον αριθμό μέχρι τις 16.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass