Χοροεσπερίδα πραγματοποίησε ο Ολυμπος Γόννων

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 16:27

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ποδοσφαιρικής ομάδας Όλυμπος Γόννων στον οποίο παρευρέθηκαν φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και της Διοίκησης, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Τη χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Λαδόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθαν. Καραναστάσης, Θωμάς Τζέκας και Γιώργος Νικολάου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γόννων Γιώργος Μπανιώρας, καθώς και φίλοι της ομάδας.

Ο κ. Μανώλης ευχήθηκε υγεία και αθλητικές επιτυχίες και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχουν θέσει στην ομάδα, ξεχνώντας γρήγορα την κακή πορεία της περσινής χρονιάς, θέτοντας τον εαυτό του αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης στη διάθεσή τους, σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass