Αγώνες δρόμου σε Σαραντάπορο και Αγιόκαμπο

Με θέα τον Ολυμπο, τον Κίσσαβο και το Αιγαίο

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 16:31

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα ο αγώνας Sarantaporo Mountain Run 10 χλμ., στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, με θέα τον Όλυμπο.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε από την κεντρική πλατεία του χωριού, όπου έγινε και ο τερματισμός του. Συνολικά για τον πρώτο αυτό αγώνα τερμάτισαν 78 αθλητές και αθλήτριες. Για την ιστορία 1ος νικητής του αγώνα ήταν ο Βαΐτσης Νικόλαος με καταγωγή από το Σαραντάπορο, ενώ 2ος νικητής ήταν ο Ροβυθάκης Τάσος των Δρομέων Κοζάνης και τρίτος ο Ασλανίδης Παύλος από το ΣΔΥ Κοζάνης. Στις γυναίκες 1η νικήτρια ήταν η Αποστολίδου Κυριακή, 2η η Κουτσιμανη Ειρήνη και 3η η Τσαγκούλη Φανή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, της Τοπικής Κοινότητας Σαρανταπόρου και του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.
*Χθες διεξήχθη για μία ακόμα χρονιά ο αγώνας «Με θέα το Αιγαίο» και τον Κίσσαβο, στον Αγιόκαμπο. Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ με «Θέα το Αιγαίο» και αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για τα παράλια του Νομού Λάρισας. Περί τους 200 αθλητές πήραν μέρος στον φετινό αγώνα ο οποίος διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Αγιάς και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, με αθλητές απ' όλη την Ελλάδα, όπως Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα, Κοζάνη, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χανιά ακόμα και από τη Γαλλία, αποδεικνύοντας ότι ο συγκεκριμένος αγώνας συμβάλλει στον αθλητικό τουρισμό. Για την ιστορία νικητής του φετινού αγώνα ήταν ο Κυριακάκης Φιλάρετος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, 2ος ο Τσικρικάς Κωνσταντίνος του ΣΔ Τρικάλων και 3ος ο Γιώτας Αντώνης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Στις γυναίκες 1η νικήτρια ήταν η Νασίκα Νατάσα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, 2η νικήτρια η Μυλωνογιάννη Ελένη από τα Χανιά Κρήτης, και 3η νικήτρια η Γκουντιλάκη Δώρα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Αγιάς Γκουντάρας Αντώνης (ο οποίος έτρεξε και στον αγώνα), ο περιφερειακός σύμβουλος Λιούπας Νίκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος, καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς, κ. Γκέτσιου Αικατερίνη και Καρανίκα Σοφία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass