Σούπερ ποδοσφαιρικό θέαμα στην άμμο

Στο τουρνουά Beach Soccer στα Μεσάγγαλα. Διοργανώθηκε από τον Δήμο Τεμπών και τον ΔΟΠΑΠΕΠ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 16:03

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Soccer που διεξήχθη με επιτυχία στην παραλία Αιγάνης στην περιοχή Μεσάγγαλα δίπλα στο beach bar «Del sol».

Την ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης είχαν ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του «Φύκι» που στον τελικό κέρδισε την ομάδα «Fyres».
Την απονομή στην κυπελλούχο ομάδα πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος που ευχαρίστησε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά το οποίο διοργάνωσε ο Δ. Τεμπών. Την απονομή μεταλλίων σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης και στον δεύτερο νικητή, στην ομάδα «Fyres», το κύπελλο παρέδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Ζάχος.
Τον τελικό παρακολούθησαν και παρευρέθηκαν και στις βραβεύσεις ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δ. Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νικολάου, η δημοτική σύμβουλος κ. Ελευθερία Πανάγου, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, τα μέλη του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Στέλλα Κωσταρέλου και Βασίλης Μπάκαβος, καθώς και πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Η Διοίκηση του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών θα ήθελε να ευχαριστεί τον διαιτητή του αγώνα και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Ρούπα που για δεύτερη χρονιά και για πέντε ημέρες ήταν εκεί και έδωσε τον δικό του αγώνα, καθώς και το beach bar για τη στήριξή του στο τουρνουά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass