Ψάχνει τερματοφύλακα, δίνει δανεικούς η ΑΕΛ

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2018 22:19

Έχει τραβήξει «τριανταένα» η ΑΕΛ αφού τόσοι είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, που γίνεται στο Καρπενήσι και μάλλον θα αυξηθούν αφού η λαρισινή ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η τελευταία μεταγραφή.

Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι παίκτες θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες ώστε να πάρουν εμπειρίες για τη μελλοντική τους καριέρα στην ΑΕΛ.
Πάντως υπάρχει και ένας παίκτης που, ενώ βρίσκεται στο Καρπενήσι, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του και πρόκειται για τον Ισπανό Κασάδο που χθες μαζί με τους άλλους δύο τελευταίους νεαποκτηθέντες, τον Πίτι και τον Παπαφώτη, μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ υπάρχει ικανοποίηση από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας προχθές με τα Γιάννενα παρά την ήττα με 1-0.
Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου στάθηκε κυρίως στην αφομοίωση απ’ όλους τους παίκτες του συστήματος που εφαρμόζει, το 3-5-2 και στα νεαρά παιδιά που πήγαν πολύ καλά και εντυπωσίασαν. Αυτό που φάνηκε είναι ότι θέλει να αναδείξει το λαρισινό στοιχείο με παραγωγή ταλέντων της περιοχής.
Επίσης σε ορισμένους παίκτες έδωσε διπλό ρόλο δείχνοντας ότι θέλει να δοκιμάσει σε ποιες θέσεις μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Για παράδειγμα, δοκίμασε τον Ντέλετιτς ως επιθετικό χαφ και στην επίθεση δίπλα από τον Μορσί. Ο Μπάλας έπαιξε σε δύο θέσεις στη μεσαία γραμμή(πήγε πολύ καλά), ο Γρομητσάρης, σε δύο θέσεις στα σέντερ μπακ τόσο σαν κεντρικός και σαν αριστερό (στις τρεις θέσεις αμυνομένων) ενώ ο Κάσος δοκιμάσθηκε ως αριστερό χαφ.
Γενικά ο προπονητής πειραματίζεται και φυσικό είναι αφού η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Πάντως για το αρχικό σχήμα οι προθέσεις θα φανούν στα φιλικά του Αυγούστου και κυρίως σ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό στις 12 Αυγούστου στη Λάρισα.ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΛΑΜΙΑ
Η ΑΕΛ έκλεισε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και αυτό είναι στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στις 28 Ιουλίου.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΓΡΟΝΤΗΣ
Συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο Δημήτρης Γροντής έλυσε το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2017 με την ΠΑΕ ΑΕΛ, χωρίς να καταφέρει τελικά να αγωνιστεί σε αυτήν. Ο Δημήτρης Γρόντης, είχε αποκτηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2017 για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά παραχωρήθηκε ως δανεικός στα Τρίκαλα, από την οποία αποχώρησε πριν τη λήξη της σεζόν 2017-2018. Με την ομάδα των Τρικάλων, τη σεζόν 2017-2018, έπαιξε σε 25 αγώνες, σε πρωτάθλημα Football League και Κύπελλο, δίχως να σκοράρει.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΚΗ
Σχετικά με το προχθεσινό φιλικό της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός της Ηπειρωτικής ομάδας Γιάννης Πετράκης δήλωσε:
«Ήταν το πρώτο φιλικό και εύχομαι όλοι να έχουμε υγεία. Είναι πολύ νωρίς, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο. Στην προετοιμασία πάντα είμαστε ευχαριστημένοι. Αν κερδίσουμε λέμε καλά πάει, αν χάσουμε ότι φταίει η κούραση. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό και αυτό θα ανεβάσει τον συναγωνισμό. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τη δουλειά μας», είπε αρχικά.
Για τον Κόντε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε:
«Αυτή τη στιγμή είμαστε με τον Κόντε. Αν φύγει, θα τοποθετηθώ. Προέκυψε και ένα πρόβλημα με τον Παμλίδη (σ.σ. έχει ένα οίδημα). Έχουμε βάθος στην επίθεση. Θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη και ίσως ακόμη έναν, αν φύγει ο Κόντε».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass