Στην Α1 πόλο οι γυναίκες του Ν.Ο.Λ.!

Αήττητες ανέβηκαν πανηγυρικά στα μεγάλα σαλόνια. Για πρώτη φορά στην ιστορία και αποτελεί τεράστια επιτυχία

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2018 17:15

Μεγάλη ημέρα η χθεσινή για τη λαρισινή υδατοσφαίριση, καθώς η γυναικεία ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ. κατέκτησε την πρώτη θέση στα play off της Α2 εθνικής κατηγορίας και μαζί με αυτήν το δικαίωμα να αγωνιστεί την επομένη περίοδο στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο γυναίκειο τμήμα.

Μια ομάδα που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια και με μια παρουσία 10 συνεχομένων περιόδων στην Α2 κατάφερε κάτι που παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος δεν μπόρεσαν να πετύχουν.

Τα κορίτσια του Βασίλη Κουνδουράκη σε ένα πρωτάθλημα που διεξήχθη σε τρεις φάσεις τερμάτισαν αήττητες έχοντας κάνει μόνο νίκες. Τρεις νίκες στην πρώτη φάση στη Θεσσαλονίκη, τρεις νίκες στη δεύτερη στη Λάρισα και τρεις νίκες στα play off στην Αθήνα.

Στους συγκεκριμένους αγώνες των play off ο Ν.Ο.Λ. αντιμετώπισε πρώτα προχθές το μεσημέρι την ομάδα της Χίου και συνάντησε αρκετές δυσκολίες στα 2 πρώτα οκτάλεπτα, αλλά τελικά επικράτησε με 18 – 12.

Στο δεύτερο παιχνίδι το απόγευμα της ίδιας ημέρας με μόλις 5 ώρες διάφορα από το πρώτο ματς, κέρδισε σχεδόν άνετα τον Πανιώνιο με σκορ 13 – 7.

Παιχνίδι με ανατροπές και συγκινήσεις. Η ομάδα του Βασίλη Κουνδουράκη κατάφερε να πάρει μεγάλο προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, αφού προηγήθηκε με 4-0 στη λήξη της πρώτης περιόδου και με 7-1 στη διάρκεια της δεύτερης. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και μείωσε σε 8-4 στο ημίχρονο, ενώ το τρίτο οκτάλεπτο ήταν άκαρπο για τα πρώτα εξήμισι λεπτά. Εκεί, ο Πανιώνιος με δύο συνεχόμενα γκολ μείωσε σε 8-6 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Όμως, ένα γκολ της Α. Μπενέκου στη λήξη της περιόδου έβαλε και πάλι την ομάδα της Λάρισας σε θέση οδηγού.

Στη συνέχεια ο ΝΟΛ έφτασε τη διαφορά μέχρι και στα επτά γκολ (13-6), πριν ο Πανιώνιος μειώσει στο τελικό 13-7 με την Μπακομήτρου.

*Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι χθες το πρωί της (σε 19 ώρες τα κορίτσια έδωσαν τρία παιχνίδια) κέρδισε την ομάδα των Χανιών με 14-4. Ουσιαστικά η πρώτη θέση είχε κλειδώσει από το απόγευμα του Σαββάτου και το παιχνίδι της Κυριακής ήταν τυπικού – πανηγυρικού χαρακτήρα.

Με την ομάδα του Ν.Ο.Λ. έπαιξαν στους τρεις αγώνες στην Αθήνα τα παρακάτω κορίτσια: Καζάνα Χρυσή, Κυροδήμου Κατερίνα 1, Τουλουμτζίδου Ιωάννα 2, Χασιώτη Βίκη 2, Τζίμα Μάγδα 11, Μπενέκου Άλκηστη 13, Φλώρου Μαρίνα 4, Φλώρου Χριστίνα 3, Μπενέκου Ιόλη 1, Τσιγαρίδα Ασημένια 3, Πατούνα Αναστασία 4, Μιγδάνη Χριστίνα, Θεοχάρη Ευαγγελία, Ιωακείμ Βάσω 1, Μπελέγρη Δέσποινα, Λαμπρονίκου Ραφαέλα και Σαμαρά Αντριάννα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass