Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Παναγροτικού Νίκαιας

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2018 17:24

Με επιστολή του στην «Ε» ο πρόεδρος του Παναγροτικού Νίκαιας Αθανάσιος Μανδάλης ανακοίνωσε την παραίτησή του αναφέροντας τα εξής:


«Για λόγους οικογενειακούς και επαγγελματικούς και με μεγάλη προσδοκία για το μέλλον της ομάδος της Νίκαιας, του ιστορικού Παναγροτικού Α.Ο. Νίκαιας, σας αποστέλλω αύτη την επιστολή της παραιτήσεώς μου, από την προεδρία και από το συμβούλιο της ομάδος.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Κων/νο Μητσιούλη που με προέτρεψε να ασχοληθώ με την ομάδα το 2011 (τότε ΑΕΔ Νίκαιας).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα λιοντάρια μου... στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας.... Που κατάφεραν, κάτι που στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αδιανόητο. Να βγούνε πρωταθλητές και αήττητοι...
Ευχαριστώ τον κ. Βασίλειο Αρχοντή, φροντιστή της ομάδος, που ήταν παρών σε όλες τις δύσκολες στιγμές, αλλά και στη μεγάλη γιορτή της ανόδου της ομάδος μας. Ευχαριστώ τον κ. Κων/νο Γουμενόπουλο που βοήθησε ως βοηθός προπονητή (και ειδικά τερματοφυλάκων). Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ ανήκει στον προπονητή της ομάδος μας τον κ. Βασίλη Ταχτιντή που χάρη σε αυτόν η ομάδα βρήκε τον δρόμο προς τις επιτυχίες. Τελευταίο ευχαριστώ ανήκει στον πρόεδρο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων του νόμου μας, τον κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη για την τιμή που έκανε σε εμένα προσωπικά και στην ομάδα του Παναγροτικού να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΕΠΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ που πραγματοποιήθηκαν στις 08/07/2017.
Τέλος, οι φίλαθλοι και ο κόσμος της Νίκαιας να δείξει την πρέπουσα εμπιστοσύνη στο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο εύχομαι καλή δύναμη.
Εις το επανιδείν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass