Κρίσιμη γεν. συνέλευση του Απόλλωνα Λ. στη Φιλιππούπολη

Υστατη προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο…

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2018 22:28

Πέρυσι το καλοκαίρι στον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία του μετά το μακρινό 1964 στη Β' Εθνική κατηγορία, οι στιγμές ήταν πολύ ευχάριστες και οι πανηγυρισμοί ατέλειωτοι.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν κερδίσει την εκτίμηση πολλών φιλάθλων, τόσο για την άνοδο που πέτυχαν παλικαρίσια, όσο και για τη δυναμική που φαινόταν πως έχει αυτή η ομάδα.

Δυστυχώς όμως μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League όπου η ομάδα ως νεοφώτιστη γενικά είχε μια καλή παρουσία, η κατάσταση που διαμορφώθηκε είναι πλήρως απογοητευτική.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της ομάδας την προηγούμενη περίοδο αποχώρησαν με πολλά παράπονα, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν προσφύγει νομικά εναντίον της ΠΑΕ, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς μπορεί αυτή η διαμορφωθείσα κατάσταση να ανατραπεί, καθώς ήδη βρισκόμαστε στον Ιούλιο και εκκρεμούν πάρα πολλά θέματα, όπως μεταξύ άλλων και αυτό του προπονητή.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης περιμένει για να συζητήσει με τη διοίκηση εάν θα συνεχισθεί η συνεργασία, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το θέμα της αδειοδότησης που με τα τωρινά δεδομένα, δεν μπορεί να εξασφαλίσει η λαρισινή ομάδα.

Σήμερα πάντως θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και από την ΠΑΕ υπάρχει ένα γενικό κάλεσμα, γιατί ουσιαστικά καθορίζεται το μέλλον της ομάδας και αν θα μπορέσει να αγωνισθεί στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Aναλυτικά η ανακοίνωση: «Από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλούνται όλοι οι μέτοχοι, τα μέλη και η διοίκηση του Ερασιτέχνη, οι Παλαίμαχοι, όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής καθώς και οι φίλοι της ομάδας σε έκτακτη γενική συνέλευση – συγκέντρωση στα γραφεία στο γήπεδο Φιλιππούπολης για σήμερα Δευτέρα (02/07) στις 20.30.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη αφού θα συζητηθούν όλα τα θέματα σχετικά με το μέλλον του αγαπημένου μας, Απόλλωνα. Να είστε εκεί, όλοι όσοι αγαπάτε τον σύλλογο».

*Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως υπήρξε ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και αν όντως η πρόταση είναι συμφέρουσα, για το μέλλον του Απόλλωνα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass