Κόντρα στο Ισραήλ σήμερα η Εθνική μπάσκετ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2018 15:02

Αρχηγού παρόντος η εθνική ανδρών στο Τελ Αβίβ, όπου σήμερα (19:40) αντιμετωπίζει το Ισραήλ στην πρεμιέρα του 3ου «παραθύρου» (5η αγωνιστική) των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αφίχθη χθες το μεσημέρι στο Ισραήλ και ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή της ελληνικής ομάδας που βρίσκεται εκεί από προχθές. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν είχε ταξιδέψει την Τρίτη, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Πλέον, τίθεται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου, μαζί με τους Αθηναίου, Θ. Αντετοκούνμπο, Βασιλόπουλο, Γιαννόπουλο, Γκίκα, Κατσίβελη, Λαρεντζάκη, Μάντζαρη, Μαργαρίτη, Μήτογλου, Μποχωρίδη, Σαλούστρο και Χρυσικόπουλο.

Η εθνική ανδρών παραμένει αήττητη στους πρώτους τέσσερις αγώνες της. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί κατευθείαν από το Τελ Αβίβ στο Ταλίν, όπου τη Δευτέρα (2/7) θα αντιμετωπίσει την Εσθονία για τον τελευταίο αγώνα αυτής της φάσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass