Κρίσιμη εβδομάδα για τον Απόλλωνα Λ.

Σήμερα θα συζητηθούν οι προσφυγές οκτώ ποδοσφαιριστών

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2018 22:05
Αγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι στον Απόλλωνα Αγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι στον Απόλλωνα

Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και να φανεί ποια θα είναι τα νέα δεδομένα για το λαρισινό σωματείο.

Μια εβδομάδα πριν αποχαιρετήσουμε τον Ιούνιο, στους «κυανόλευκους» η κατάσταση είναι ρευστή και κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλει γενέσθαι.

Και αυτό γιατί εκκρεμούν πάνω από όλα οι προσφυγές οκτώ ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και σήμερα θα συζητηθούν στην αρμόδια επιτροπή.

Οι ποδοσφαιριστές που κατέθεσαν προσφυγή, είναι οι: Γιάννης Ανδρέου, Νίκος Συράκος, Σωτήρης Τσιλούλης(μεταγράφηκε στον Πανιώνιο), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Σημήτρης Μαυριάς, Βαγγέλης Ανδρέου, Δαυίδ Ιβανίδης και Άκης Σουλίδης.

*Εν τω μεταξύ άγνωστο είναι το τι θα γίνει και με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη, αν θα συνεχίσει δηλαδή ή όχι την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να συναντηθεί με τον Κατερινιώτη προπονητή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς, ώστε να συζητήσουν για την ανανέωση ή όχι, της συνεργασίας.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPER LEAGUE

Κατά τα άλλα, όπως όλα τα σωματεία της Football League έτσι και ο Απόλλων Λάρισας, περιμένουν σήμερα τη Super League που έχει διοικητικό συμβούλιο, την απόφαση που θα πάρει για το αν υπάρχει δυνατότητα να τους δοθεί οικονομική ενίσχυση.

Αν η απόφαση είναι θετική τότε θα μπορέσουν οι ομάδες να ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες αφού θα τακτοποιήσουν εκκρεμότητες που έχουν και θα πάρουν βαθιά... ανάσα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα για πολλές ομάδες της κατηγορίας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Παράλληλα εντός των ημερών ο κ. Μαντζανάς θα επιδιώξει να έχει συνάντηση και με τους διοικητικούς του ερασιτέχνη Απόλλωνα, για να συζητήσουν τα σημαντικά θέματα της πρώτης ομάδας και να υπάρξει μια κοινή γραμμή, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να μπορέσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass