Βαλκανιονίκης η Μαρία-Αντωνία Κουτσιώρη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ JUDO

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2018 15:24

Σημαντικές επιτυχίες για το λαρισαϊκό Judo, το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, την αρχή έκαναν η Παρασκευή Σκαρίπα και ο Χρήστος Γιαννάκος, οι οποίοι πέτυχαν στις εξετάσεις μαύρων ζωνών που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και προήχθησαν στον βαθμό του 1ου και 2ου DAN αντίστοιχα.

Εν συνεχεία, ο Ηλίας Τσάτσας κατέλαβε τη 2η θέση στα -100 κιλά ανδρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων, αγωνιζόμενος με την αεροπορία. Τέλος, στους βαλκανικούς αγώνες στο Μπίχατς της Βοσνίας αγωνίστηκαν ο Γεώργιος Στεργίου στα -50 κιλά εφήβων αποκλειόμενος μετά από έναν δύσκολο αγώνα στον 1ο γύρο και η Μαρία-Αντωνία Κουτσιώρη στα -52 κιλά νεανίδων καταλαμβάνοντας την 3η θέση για την Ελλάδα, μετά από 3 απαιτητικούς και σκληρούς αγώνες με τις αθλήτριες από το Μαυροβούνιο όπου ηττήθηκε με ποινές, φέρνοντας στη Λάρισα το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης, η ελληνική εθνική ομάδα κατατάχθηκε 3η στη συνολική βαθμολογία των εν λόγω αγώνων.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν για την παρουσία των αθλητών στους αγώνες και κυρίως της Μαριάντας Κουτσιώρη για τη διεθνή της διάκριση με την ελληνική εθνική ομάδα, προπονητές και παράγοντες του Προμηθέα Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass