Πέταξε στους «16» η Ρωσία

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 3-1

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 15:23

Την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου πανηγυρίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Ρωσία, η οποία επικράτησε με 3-1 της Αιγύπτου στην Αγία Πετρούπολη, για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Οι διοργανωτές ήταν καταιγιστικοί και με γκολ των Φατί

(47' αυτ.), Τσερίσεφ (59') και Τζιούμπα (62') πήραν τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι «Φαραώ» ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 73' με πέναλτι του Σαλάχ (Ο διαιτητής Κάσερες με τη βοήθεια του VAR έδωσε πέναλτι, ενώ αρχικά είχε υποδείξει φάουλ).
Η Ρωσία έχει πλέον έξι βαθμούς με 8 γκολ ενεργητικό, έχοντας την καλύτερη επίθεση, μέχρι στιγμής, στη διοργάνωση και αν σήμερα κερδίσει η Ουρουγουάη τη Σαουδική Αραβία, εξασφαλίζει (όπως και η «τσελέστε») και μαθηματικά την πρόκριση.
Διαιτητής: Ενρίκε Κάσερες (Αργεντινή)
Κίτρινες Κάρτες: 84' Σμολόφ - 57' Τρεζεγκέ
ΡΩΣΙΑ (ΤΣΕΡΤΣΕΣΟΦ): Ακινφέεφ, Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ (86' Κουντριάσοφ ), Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι, Σαμέντοφ, Γκολοβίν, Τσερίσεφ (74' Κουζιάεφ), Τζιούμπα (79' Σμολόφ)
ΑΙΓΥΠΤΟΣ (ΚΟΥΠΕΡ): Ελ Σενάουι, Φατί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντέλ,Σαφί, Χαμέντ, Ελνένι (64' Ουάρντα), Τρεζεγκέ (68' Ραμαντάν), Σαΐντ, Σαλάχ, Μοχσέν (82' Καχράμπα)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass