Ο Αγγ. Θεοδωρόπουλος πρόεδρος στον Ιπποκράτη

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΣΠ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΤΙMΗΘΗΚΕ Ο ΑΘ. ΚΟΛΟΝΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2018 18:37

Νέος πρόεδρος, νέα πρόσωπα και πολλές αλλαγές στο νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτης, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:


Πρόεδρος: Άγγελος Θεοδωρόπουλος (δικηγόρος). Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μικερτζής (καλλιτέχνης - επιχειρηματίας). Γεν. γραμματέας: Νίκος Κουμαντζέλης (δικηγόρος). Ταμίας: Δήμητρα Πατελοδήμου (δικηγόρος). Τεχνικός διευθυντής: Γιάννης Εμμανουήλ (συνταξιούχος). Τεχνικός σύμβουλος: Χρήστος Τασιούλης (ιδ. υπάλληλος). Μέλη: Ζήσης Τσουμάνης (επιχειρηματίας), Παναγιώτης Τσουμάνης (επιχειρηματίας), Μιχάλης Κουτσιμάνης (δημ. υπάλληλος).

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΣΠ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Με απόφαση του νέου Δ.Σ. καθήκοντα προπονητού ανέλαβε ο κ. Σπύρος Ευαγγέλου. Πρόκειται για έναν νέο προπονητή, διπλωματούχο με διάθεση και όρεξη να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Έχει εργασθεί σε αρκετές ομάδες του νομού και είναι και προπονητής στην ομάδα της Αστυνομίας ν. Λάρισας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα εργαζομένων.

 

ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΘ. ΚΟΛΟΝΙΩΤΗΣ
Το νέο Δ.Σ. παρέθεσε δείπνο γνωριμίας στους παίκτες, τους οποίους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στην αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και τους βρήκε βαθμολογικά στην 3η θέση και με μια άριστη εικόνα παρουσίας μέσα στα γήπεδα. Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος ανέλυσε τους στόχους για τη νέα χρονιά και παρουσίασε στους παίκτες τον νέο προπονητή. Μέσα σε φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα ο κ. Θεοδωρόπουλος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον απερχόμενο προπονητή κ. Αθ. Κολονιώτη για την προσφορά του στην ομάδα. Το ραντεβού για το νέο ξεκίνημα είναι στις 20 Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass