Βήμα παραμονής στην Α2 έκανε η ομάδα πόλο του ΝΟΛ

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ «3x3» ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2018 22:10

Του Αρη Γκουτρουμάνη

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η ομάδα πόλο του ΝΟΛ, η οποία στον α’ γύρο των πλέι άουτ της Α2 Εθνικής του πόλο πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αρχή είχε γίνει την Παρασκευή κόντρα στο Χαλάνδρι, ενώ χθες η Λαρισινή ομάδα επικράτησε του Παναθηναϊκού (11-7) και του Καλαμακίου (4-3). Επί της ουσίας ο ΝΟΛ κρατάει την τύχη στα χέρια του και θέλει, εκτός απροόπτου, μία νίκη στον β’ γύρο των πλέι οφ που θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες στην Αθήνα.

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
Αν και στον πρώτο χρονικά αγώνα της χθεσινής ημέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο ΝΟΛ μπήκε στο παιχνίδι με άγχος, τελικά κατάφερε να βρει ρυθμό και στην επανάληψη να κυριαρχήσει, φτάνοντας στο τελικό 11-7.
Στα δύο πρώτα 8λεπτα η Λαρισινή ομάδα παρουσίασε αδυναμίες, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα οριακό προβάδισμα με 4-3.
Η βελτίωση στη συνέχεια κυρίως στην άμυνα αλλά και στην επίθεση -η ομάδα του Σωτήρη Ζουμπουλιά αξιοποίησε την έξτρα πάσα πετυχαίνοντας γκολ σε καίρια σημεία του αγώνα- και σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα Μπεζελιώτη έδωσε τη δυνατότητα στον ΝΟΛ να περάσει μπροστά στο σκορ και να πάρει προβάδισμα 4 τερμάτων στην τελευταία περίοδο (8-4), φτάνοντας έτσι στο τελικό 11-7.
Σε γενικές γραμμές η εικόνα του ΝΟΛ ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, είχε ομαδικό πνεύμα, ήταν παραγωγική από την περιφέρεια και είχε σωστές επιλογές, φτάνοντας δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα.
Τα 8λεπτα: 1-2, 3-4, 7-5, 11-7
Από τρία γκολ πέτυχαν οι Πατούνας και Δανιήλ, από δύο οι Φράγκος και Λέτσιος και ένα ο Γκαγκασούλης.
Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Ζουμπουλιάς): Μπεζιλιώτης, Τριανταφύλλου, Λέτσιος, Ζαφειρίου, Γκαγκασούλης, Δανιήλ, Μπουλογιάννης, Φράγκος, Καρύδας, Πατούνας, Λάππας, Ιωακείμ, Γεωργόπουλος, Σκέντος, Γκρεμήλας.
ΠΑΝΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρασκευόπουλος, Παπαδημητρίου, Μπαλτανίδης, Χατζηστεφάνου, Φλωρόπουλος, Βυθούλκας Κ., Κανελλόπουλος, Βυθούλκας Α., Λύκαρης, Ταπίνης, Γκαρανής, Κουτουφάς, Μαλισιώβας, Μπερτολής.ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, ο ΝΟΛ είχε μέτρια απόδοση, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και από την αναμέτρηση κρατάει μόνο τη νίκη.
Η Λαρισινή ομάδα είχε το οριακό προβάδισμα σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο 8λεπτο διεξήχθη μέσα σε κλίμα έντασης.
Τα 8λεπτα τελείωσαν 2-1, 2-1, 3-2, 4-3.
Τα γκολ για τον ΝΟΛ πέτυχαν οι Λέτσιος, Φράγκος, Καρύδας και Πατούνας.Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Ζουμπουλιάς): Μπεζιλιώτης, Τριανταφύλλου, Λέτσιος, Ζαφειρίου, Γκαγκασούλης, Δανιήλ, Μπουλογιάννης, Φράγκος, Καρύδας, Πατούνας, Λάππας, Ιωακείμ, Γεωργόπουλος, Σκέντος, Γκρεμήλας.
ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Πανής, Μπεκιές, Χάλαρης, Αναγνωστόπουλος, Ιωαννίδης, Μπραζιτίκος, Κόλλιας, Καφετζόπουλος, Παυλάκης, Τσιρίκος, Πελιάς, Γκαϊντατζής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass